Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem nem való hozzám senki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem való hozzám senki?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve nem volt párkapcsolatom, nem igazán zavar (már) és nem is célom feltétlen valaki magam mellé, de ha adódnak lehetőségek, akkor kihasználom, hogy megismerjek pár embert. Nagyjából 20 emberrel volt randim ezalatt a 2 év alatt, de egyikkel sem éreztem, hogy hozzám való lenne vagy hogy tényleg (igazán) megértenénk egymást. Még komolyabban el is gondolkodtam egy-kettőn (a nagy része vicc kategória, nem tudtam normálisan állni hozzájuk) és mindig visszatérő érzés, illetve gondolat volt, hogy oké, jól érzem magam vele, de valami hiányzik. Sokszor éreztem, érzek ürességet. Önmagammal semmilyen problémám nincs, élem szépen a kis életemet és haladok lépcsőfokonként, még csak nem is erőlködöm az ismerekedéssel és mégis nagyon sok lehetőség adódott, pedig durván válogattam közülük. Amikor viszont belekerülök a randizásba, olyan kilátástalannak érzem magam. Elszomorít, hogy egyetlen emberrel sem éreztem egyértelműen, hogy nekem ő kell, hogy beleillik az életembe, hogy tudunk azonosulni egymás személyiségével.

Tudom, hogy erre nem nagyon lehet mit mondani, csak szerettem volna kiírni magamból, hátha van/volt hasonló helyzetben valaki. Az élete más területein nincs gondja, minden halad szépen, sőt igazából magánéletben sem tragédia ez, viszont ennyire sok ugyanazon vég után kezdtem el egyfajta keserűséget érezni, hogy még soha nem találtam hozzám illőt. Vagy hogy egyáltalán létezik-e. Túllendülök ezeken a dilemmákon 1-2 nap alatt, nem ráz meg és nem is tanácsért fordulok hozzátok. Szimplán szívesen meghallgatnám a véleményeteket erről a témáról.

2019. aug. 19. 12:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
47%

Úgy érzed. Szívesen! :D

Amúgy kérdés, hogy ez mitől van. Ha irreális elvárásaid vannak, akkor ezzel idővel nagyon szenvedni fogsz. Másrészt, azt írtad, hogy rengeteg lehetőséged adódott. Az is lehet, hogy nem is teszel igazán azért, hogy megfelelőt találj, csak felszállsz azokra, akik épp szembejönnek, mellette pedig nem adsz esélyt olyanoknak, akivel tényleg passzolnál.

Valamilyen szinten hasonló helyzetben vagyok, de a magam részéről tudom, hogy elég nagyok az elvárásaim.

2019. aug. 19. 12:38
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha sok olyan emberrel találkozol, aki mellényúlás randi szempontból, az szimpla pech.

Ha 2 év és tobb mint 20 randi partner alatt egy olyat sem találtál, aki megfelelő lehetne, akkor inkább veled van a gond.

Az elvárásaiddat és a kiválasztási szempontjaidat érdemes lenne alaposan átgondolni.

Persze, igazából nem értem mi a kérdéses. A magad sorsa kovácsa vagy, ha neked egyetlen ember sem felel meg, a te dolgod.

2019. aug. 19. 12:38
 3/28 anonim ***** válasza:
91%
Soha nem a másik ember a probléma, mivel minden fájdalom és szenvedés belső eredetű.
2019. aug. 19. 12:42
 4/28 anonim ***** válasza:
0%

Aki kúrálgat, az se lenne jó?

33/f

2019. aug. 19. 12:47
 5/28 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy nő az illető. A leírásban kínosan ügyelt, hogy ne derüljön ki a neme. Ez egyrészt arra vall, hogy kamu, másrészt gondolom majd be akarja dobni, hogy férfiként van ez a problémája, mert amúgy mindenki nőre asszocial.

2019. aug. 19. 12:51
 6/28 anonim ***** válasza:
0%
Férfi az illető, nagyon rendes egyébként.
2019. aug. 19. 12:58
 7/28 Szergej55 ***** válasza:
Valószínűleg nem jött el az ideje a tárgyalt időszakban, hogy tényleg összejöjj valakivel. Nagyon hosszú ideig én is így éreztem, csak én nem is nagyon próbáltam ismerkedni, mert nem is érdekelt a dolog, nálam mostanában kezd ez talán megváltozni.
2019. aug. 19. 13:00
 8/28 anonim ***** válasza:
Olyan van, hogy ért az életben egy nagyobb csalódás,ez miatt nem tudok igazán megbízni senkiben! Nem lehet nálad is hasonló!? Ettől független nekem sem elkeseredett az életem! F
2019. aug. 19. 13:06
 9/28 anonim ***** válasza:
0%

“Férfi az illető, nagyon rendes egyébként”

Jah, és két regje van 😂

2019. aug. 19. 13:10
 10/28 A kérdező kommentje:

Igen, azon is sokat gondolkodtam, hogy velem van a gond. Sorra vettem a személyiségemet, az "elvárásaimat" (nem szeretem ezt a szót), az életkörülményeimet, hogyan választok, milyen típusok fognak meg. Az eddigiek alapján a személyiségemmel lehet a gond, egyszerűen nem vagyok kompatibilis másokkal, de ellentmondásosnak érzem, mert teljesen átlagos életem van, átlagos vágyaim, még a jellemvonásaimban sincs semmilyen durvább megosztó tulajdonság, de amilyen gondolatok elzajlottak bennem a válaszokat olvasva, lehet mégiscsak nehezebb személyiségem van, vagy van egy nehezebb oldala. :D Kedves 4-6-9-es, örülök hogy átjött a lényeg, illetve nagyon jól megy a trollkodás, de csináljátok máshol légy szíves. Elvileg ez a felnőtt kategória. Nem tűnik annak.

Vicces, hogy a nememet találgatjátok. Nő vagyok egyébként. Miért lenne kamu? Olyan hihetetlen, hogy nehéz megfelelő embert találni? Nem azt hangsúnyoztam, hogy nincs senki, hanem hogy senkihez nem volt szerencsém, akivel tényleg működne. Bizalmi kérdésekkel nincs problémám, inkább a lelkiségen csúszik el.

2019. aug. 19. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!