Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ez ellen tenni?
Első párkapcsolatom van, két éve vagyok a barátommal.
A problémám az hogy van egy nő barátja aki régen tetszett neki és mióta megtudtam hogy ez volt, azóta csomószor hozzá hasonlítom magam. Hogy vagyok-e olyan szép, melyikünk a szebb, milyen az ő arca meg az enyém, hogy öltözzek, hogy egyértelműen jobban nézzek ki mint ő ( ő inkább sportos).
Meg néha a tanulásban is ez van, tudom hogy a csaj hány szakot végzett, milyen szakot, PhDra memt ( bár nem arra vették fel, amelyiket legjobban akarta).
A problémám az hogy folyton hasonlítom magam ehhez a csajhoz.
Vannak más nő ismerősei barátomnak de azok nem zavarnak mert nem tetszettek neki.
Amúgy nem jöttek össze de nagyon rossz akkor is.
Szokott vele még beszélgetni, ritkán találkozik is egy kávéra vagy ebédre vele.
Ez tényleg nagyon ritka. Barátok maradtak attól még hogy nem jöttek össze.
A csajnak is van párja évek óta.
Ha eltünne teljesen a csaj, lehet nyugodtabb.lennék de erre nincs lehetőség, barátom nem szakítja meg vele a kapcsolatot. Meg ha azt mondaná mégis attól még titokban írogathatnak talàlkozhatnak és inkább mondja el mint ne mondja el.
Nem lennél nyugodtabb. Akkor rájönnél, hogy ott a pasisnak az a csinos kolléganője, aki tetszik neki ma is, vagy a lány akit az edzőteremben megbánul, ott az exe, akivel mehet, hogy jobb volt a szex, mint veled.
Te fejben generális ezt, súlyos önbizalom hiányra vall, hogy másokhoz hasonlítgatod magad, és mindig lesz valaki más, akit majd kipécézel magadnak
Abban igazad van hogy hasonlítottam magam máshoz is de ennyire durva nem volt. Csak ez a csaj.
Mit tudok tenni hogy ne érezzem magam rosszabbnak másoknál.
Mert most éppen ez a csaj van fókuszban. Ő most a képregényes főellenséged. És tudod, mi történik minden képregényben, ha legyőzik a főellenseget?
Nem, nem a boldogan éltek, amíg meg nem haltak, hanem színre lép egy meg nagyobb gonosz.
Ha ez a csaj valahogy el fog tűnni, akkor keresni (és persze találni) fogsz rövid időn belül egy újat, akihez hasonlítható vagy, és egy év múlva a mostani csajra úgy gondolsz vissza, hogy bárcsak még mindig ő lenne, mert nála azért jobb voltál.
VELED van a párod, nem?
Neki te vagy a legjobb, fogadd el!😀
Igen, vele van... már két éve. :)
Ráadásul elmondása szerint senkiért nem tett meg még annyi mindent, mint értem. És ez látszik is.
Akkor nem tűnik fel, hogy mit kell csinálni?
A probléma kizárólag a te fejedben létezik. Innentől magadnak kell megoldani, ne a párostól, a csajtól, vagy mástól várd a megoldást.
Tipikusan az az ember vagy, akinek ha nincs semmi gondja, akkor csinál magának
Nem "csinálok magamnak" hanem egyszerűen nem tudtam még teljesen megbirkózni a problémával.
Már próbáltam, aztán egy ideig működött de végül nem teljesen.
Én örülnék a legjobban ha megszűnne ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!