Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg rengeteg egyetemista lány űzi az, , anyagi tamogatásos" ipart?
A tobbseg gyorsetteremben es ruhaboltban dolgozik, de ezt te is tudod, csak szereted magad baromsagokkal hergelni.
Egyesnek uzenem, hogy ne magabol induljon ki es inkabb melyen hallgasson a telhetetlensegerol. Tudom, hogy nem rotringra es laborkopenyre kellett az a penz, hanem bulikara meg egy kategoriaval dragabb telefonra. A tobbsegunk kihuzza az egyetemet anelkul is, hogy kvanak allna.
Kihúzni ki lehet 20 fillérből is, csak én annál többre vágytam. És nem, nem bulikra kellett meg nem telefonra, annál okosabb dolgokra is lehet költeni/félretenni pénzt, bár gyanítom neked csak a bulikig terjed a gondolkodásod :D Nem baj, egyszerű robotoló emberek is kellenek a világra, annak megfelelsz.
Hihetetlen, az #1-es még büszke is rá. Gratula!
"... bár gyanítom neked csak a bulikig terjed a gondolkodásod..."
Annyira hiteltelen és röhejes, hogy másokat vádolsz korlátolt gondolkodással... :D No de mit is várunk egy prostitól...
Korlátoltan az gondolkodik, aki inkább krumplit süt a mekiben 800 forintos órabérért. De mondom, rabszolgák is kellenek a világra, valakinek ott is dolgozni kell🤣
"Hihetetlen, az #1-es még büszke is rá. "
Nem biztos, hogy nő. Lehet, maga a kérdező másik regről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!