Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, őszintén! Nektek mennyire számít hogy a férfinak milyen kocsija van?
Legyen újszerű, biztonságos és fenntartható, ha ez nem lehetséges akkor legalább műszakilag kifogástalan állapotban(gumik is rendszeresen cserélve), de szerintem a férfiak is az első verzióra vágynak, úgyhogy ez nem is kérdés.
Másrészt ott a környezetszennyezés és elkényelmesedés kérdése, szóval ideális lehetne a közösségi autó intézménye, ha valóban mindenki vigyázna rá és saját ügyének érezné.
Hát örülök, ha van, pláne ha kényelmes. De ennyi, mármint nem koptatnék le valakit a kocsija miatt, kapcsolatot se szakitanék meg egy autó miatt... Ugye tudod, ez milyen irreálisan hangzik? Azt hiszed, nőként ha megismerek egy helyes, magas, kedves kisfiút, akivel jól erzem magam, és akibe beleszerezek, de hoppá, megtudom hogy egy kidőlt-bedőlt suzuki swiftje van, ezért faképnél hagyom?
23
Szerintem eleg gaz, amikor valaki az autojarol kerdezget. Alapveto a magangép szerintem.
Majd pont valami negykereku repkeptelen kis szarba fogok beleülni, es vesztegetni az idomet, hogyne...
“szóval ideális lehetne a közösségi autó intézménye, ha valóban mindenki vigyázna rá és saját ügyének érezné.”
Bp-en a MOL Limo meglepően kulturált, a kocsik tiszták, rendezettek
“15 évnél régebbi ne legyen, Suzuki vagy Skoda kizarva”
Neked hány éves van?
A 16 éves miért gáz?
Zsír új Lada, Opel belefér? Csak a Suzuki és a Skoda nem?
Audi csavarra megegyezik a Skodával és a Seattal, ez nem gond? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!