Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, őszintén! Nektek mennyire számít hogy a férfinak milyen kocsija van?
Nagyon, csak Ferrari sportautóba vagyok hajlandó beszállni.
Most jó?
Összegzem:
Volt egy csomó ilyen kérdés ->
Azokra olyan válaszok születtek, amik nem tetszenek/nem hiszed el ->
Kiírod az n+1. kérdést, de előre figyelmezteted a válaszolókat, hogy nem fogod elhinni a választ, ha nem igazolja az elméleted
Ember, neked nemzeti konzultációt kellene szövegezned
Semennyire, de ha úgysem hiszed el, miért is kérdezed? Nem értek a kocsikhoz, hidegen hagynak (sajátom kivétel) és szégyen nem szégyen, a kulcsszavaidban felsoroltak közül maximum az Audi-t ismerném fel ránézésre 😂
22
Autó... Nevetséges, repülőnél lejjebb nem adom!
Amúgy két kitétel van. Az egyik hogy ne legyen teljesen szétrúgva. Gondolok itt a szétmart fényezésre kitört és vissza "okoskodott" ablakokra szakadt beltérre stb. A másik "elvárásom" hogy üzem biztos legyen. Ennyi. De ha nincs az se gáz így huszonévesen. Honnan is lenne ha nem teszik a fencink alá?
Nem tudom, nem rossz dolog, ha van egy kocsija, mert hasznos tud lenni. Ugyanakkor találkozom azzal a jelenséggel, hogy férfiaknak, akiknek kocsijuk van, a seggéhez nő a kocsi... Ami alatt azt értem, hogy például kamaszként tök jó program volt az, ha le akartunk menni a strandra, és letekertünk bicajjal. Na ezt az exem mellett például nem tehettem meg, mert ő mindjárt kocsiba, ott vagyunk 10 perc alatt, nem ugyan az az élmény.
Szóval nekem még csak az se követelmény, hogy legyen kocsija. 21 vagyok amúgy, ennyi idősen azért nincs olyan sok embernek.
Az hogy milyen, meg főleg hidegen hagy. Ha kérhetem, guruljon és legyen megbízható. Ergo ne robbanjunk le random. Amíg rendszeresen szervizeled, és figyelsz rá, addig bármi jó. Lehet kis szar 15 éves Suzuki is. Amíg a pasi jó, aki benne ül. ;)
Remélem elég őszintének tudod ítélni a válaszom.
Páromnak nincs autója, jogsija sincs, 6 és fél éve együtt vagyunk.
29N
“Na ezt az exem mellett például nem tehettem meg, mert ő mindjárt kocsiba, ott vagyunk 10 perc alatt, nem ugyan az az élmény.”
Egyszer randiztam egy lánnyal, aki mondta, hogy szeret kimozdulni, mozogni, kirándulni, meg is beszéltük, hogy az lesz a program.
Szerveztem egy kb 10km-es kellemes sétát a budai hegyekbe, erre kiderült, hogy neki a túra/kirándulás azt jelenti, hogy kocsival elmegyünk valami turista-, vadászházba, majd megebédelünk, és autóval vissza 😀
Nekem számít hogy milyen autója van, gondolom ezt a választ várod. Hogyne számítana amikor 17 éves korom óta vezetek, és sokféle autónk volt már.
Fontos hogy tiszta, rendezett autója legyen, mindegy milyen márka, de biztonságos és ne túl régi legyen, valamint ne valamilyen miniatűr kényelmetlen, de ezt említettem is hogy biztonságos, az apró autókat nem tartom annak.
38/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!