Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire kiábrándító, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kiábrándító, vagy taszító, ha egy magas férfi vékony? Próbál tenni ellene, de hiába, egyszerűen ilyen a genetikája.

Figyelt kérdés

Amíg volt kapcsolatom nem agyaltam ilyeneken.. Aztán már egy ideje nincs barátnő, és ismerkedem, úgy érzem legtöbbször megvan a közös hang, jókat beszélgetek lányokkal, vannak pillantások is, amikben úgy benne van a tűz, de valamiért nem érzem azt, hogy ez olyan intenzív lenne a nők részéről.

És igazság szerint, az zavar a leginkább, hogy már nem egy lánytól hallottam vissza, hogy vékony vagyok és ezért nem jövök be nekik.

Sokat mozgok, néha lejárok terembe is, de nem akarok pl kigyúrt felsőtestet.. engem az állóképesség mindig jobban érdekelt. gyakran megyek úszni, bringázni, de nem emelek nagy súlyokat, meg ilyesmi.

Nyilván nem anorexiás vagyok, meg minden, de egyébként bármennyit is eszem képtelen vagyok jelentősen 70 kiló fölé menni, a 75 csak egy álom.. 70-71 vagyok általában. Zavar, de nincs mit tenni, egyszerűen próbáltam már több módszert is, de hiába, pedig egyébként már nem vagyok 20 éves sem:D és nagyon sokat tudok enni, de nem hízok egyszerűen.

Szóval az akarat megvan, de mégsem jönnek a kilók. És emiatt úgy érzem a csajok sem:D

Tényleg ennyire számít ez a súlykérdés? Vagy lehet túlgondolom?

Jó, nem szoktam erről panaszkodni lányoknak, de ha feljön, hogy vékony vagyok akkor azért elmondom, hogy hiába, pedig teszek ellene és engem is zavar, de mégsem tudok mit tenni, ilyen a genetikám..

Nem tudom mit tehetnék.

Igazából már lehet nem is a csajokkal szemben zavar ez, hanem magammal szemben.. franc tudja.

Ja, azt elfelejtettem, hogy 180 magas vagyok, szóval ehhez a 70 kiló nagyon kevés.

2019. aug. 15. 16:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

Te tettél fel kérdést kérdező. Ha fáj az amit mások gondolnak, ne érdekeljen mások véleménye.

De mint mondtam: te is tudod, hogy valami nem oké, azért tetted fel a kérdést. Kaptál válaszokat.

2019. aug. 15. 17:38
 12/21 A kérdező kommentje:
Okéé, nyugi már :D most mit feszkózól? Tényleg nem értelek.
2019. aug. 15. 17:41
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Sok magas, vékony férfi van aki szexi és vonzó.

Pont egy ilyen pasi tetszik, és ő így tökéletes.

Nem kell aggódnod emiatt, te is megtalálod azt akinek tetszeni fogsz kívül-belül! :) N

2019. aug. 15. 17:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem ezen múlik! Sőt az előny hogy magas vagy:-)
2019. aug. 15. 18:17
 15/21 anonim ***** válasza:
57%

A barátom 190 cm kb és 60 kg, szerintem nagyon vonzó, minden közelebbi ismerősöm (családom, barátnőim) viszont fejtegette már nekem hogy úristen milyen vékony ez a fiú. Lehet, de attól még vonzódom hozzá :D

Fel a fejjel, főleg, hogy amúgy meg jó beszélőkéd van, ez nagy előny.

2019. aug. 15. 18:34
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

180/70 kg tokeletes testarany. Kuzdosportedzesekre szoktam jarni. Ott vannak ilyen fiuk. Ez az egeszseges testalkat! Nagyon esztetikus.

N

2019. aug. 15. 20:16
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2019. aug. 15. 21:35
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is csodálkozom, mert 180 centi az már sok csajnál elég, viszont ha alacsony és sovány lennél, hááát.... És nőni még nehezebb, nekem elhiheted, mint hízni...
2019. aug. 16. 21:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fele ennyi csaj se lenne.
2019. aug. 16. 21:46
 20/21 anonim válasza:
Akkor én mit mondjak? Csak 4 centivel vagyok alacsonyabb nálad, és már a 65 kiló is álomsúly. Gyakorlatilag lehetetlen az egész....
2019. aug. 16. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!