Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett mostanában hatalmas nagy divat az érzékeny pasi?
Olyan, mintha a nők szándékosan szabadítanák a világra, ezeket kiemelkedően kedves pasikat, akik nagy erővel vállalják az érzéseket. Szinte minden nő így neveli a fiát, ha meg nem, akkor a párkapcsolatban igyekeznek elérni, hogy a srác ilyen legyen.
Kérdés, kinek éri ez meg? Mondjuk az átlag nőnek biztos, hiszen ezekből a pasikból soha nem lesz nőcsábász. Azt tehát megértem, hogy egy csaj talpnyalót nevel a pasijából, hogy tudja irányítani. A mai feminista világban ez kell a nőknek, oké, értem. De azt már rohadtul nem értem, hogy egy anya miért akarná ezt? Egy anya szerintem sokkal büszkébb lenne arra, ha arról tudna beszélni, hogy a nők rohangálnak a fia után, nem pedig a fia a nők után, csicska módra.
Azt gondolom, hogy férfinak nem kell túlérzékenynek, túl jól neveltnek lennie. Természetesen tartsa be az alapvető illemszabályokat, és vállalja az érzéseit egy bizonyos pontig. De egy férfinak olyannak kell lennie, amilyen pl. James Bond: magabiztos, humoros, aki mer pimaszkodni a nőkkel, és időnként a saját akaratát érvényesíti.
Azt hozzáteném, hogy az iskolában a fiúkat inkább lánynak nevelik. Eredendő tulajdonságaikat (fiús tulajdonság) rossznak állítják be, ennek megfelelően büntetik, míg a lányos tulajdonságokra jutalmazással kondícionálják.
33/f
Nekem ez tetszik. Félnék kapcsolatban lenni egy olyan fazonnal, mint amilyenek a nagybátyáim vagy a keresztapám.
De azt nem értem, hogy miért zárja ki a magabiztosság és a humor az érzékenységet, jólneveltséget. Simán mennek ezek együtt, nem ellentétek.
"De azt nem értem, hogy miért zárja ki a magabiztosság és a humor az érzékenységet, jólneveltséget. Simán mennek ezek együtt, nem ellentétek."
Mondjuk megpróbálok humoros lenni és véletlenül megsértelek egy rossz viccel. Az érzékeny észreveszi, hogy megsértett vele. Ha bocsánatot kér egy viccért, már nem magabiztos. Ha nem kér elnézést, már nem is tűnik olyan érzékenynek vagy jólneveltnek ugye? Ha térben és időben nem kell ezeket egyszerre, akkor az ember természetesen lehet ez is, az is, de ha "adj uram mindent, de most azonnal" van, márpedig sokaknál elég gyakran van, akkor ugye a puhapöts és a tahó helyett lehet még az ember esetleg skizofrén, de ismerkedés szempontjából ne legyünk benne biztosak, hogy ez egy olyan referencia, mely kívánatos lehet. :D
33/f
“A 8-as elég jókat mond.“
A % ko fent elmond. Kar, hogy vitázni, érvelni senki nem akar, megérteni sem, csak nyom egy pirosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!