Lányokat kérdezném, mi a rosszabb egy férfiban? Egy hatalmas huszárbajusz, vagy régies öltözködésmód?
Szerintem ez kisugárzás függő,őszintén nem tudom. :D Számomra mindkettő szörnyen hangzik, a bajusz már alapjábavéve nem vonz túlzottan, de kitudja,az még lehet jól is áll majd a haverodnak...
Te viszont talán még ennél is rosszabbnak hangzol számomra,mert azért az,hogy hogyan öltözködsz szerintem hozzátesz a kisugárzásodhoz és az nekem sokat számítana, de ez a személyiségetektől is függ szerintem. :D
18/L
Amugy van igazsagalapja a kettesnek, fesztivalokon annyira kozvetlenek az emberek, hogy szinte nem is erdekli oket ki hogy nez ki.
Mondjuk en nevetnek mindkettotokon, ha meglatlak Soundon vagy Szigeten mindenkepp odakoszonok😂😂😂
3-as, helyes! :D Ott leszünk!
Amúgy fogadás is van a dolog mögött, mert azt találtuk ki, hogy aki kevesebb csajt szed össze, annak további egy hónapig még hordania kell ezeket a kiegészítőket, ami egy bajusznál talán még nem olyan nagy probléma, de ezek a ruhák eléggé alkalmatlanok arra, hogy nyáron flangáljak bennük :D Egyszer-kétszer poénból már felpróbáltam, és rohadt kényelmetlenek, és rohadtul beléjük lehet izzadni. Főleg, hogy nagyapámnak nem is nagyon van rövidnadrágja, úgyhogy mindenképp meg fogok szenvedni, de ez van, az életben kell néha szenvedni kicsit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!