Mi a véleményetek a hatalmas logós ruhákról? Mennyire szeretitek?
Sosem vennék fel ilyesmit. Max egy kis jel legyen a ruhán. A nagy feliratok, márkajelzések gyerekesek. Egy ruhát nem a márka miatt hordunk. Kivéve, ha sportfelszerelés és olyan funkcióval bír, amit más ruha nem tud, pl. légáteresztés. Ilyenkor megengedett egy-egy márkajelzés.
27F
Tevedsz kerdezo. A nagy markajelzes taszito, kivagyi, azok szeretik, akik alig engedhetik meg maguknak, es lassa mindenki rajtuk a remlamot. Egy markas ruhan minel kisebb a markajelzes, annal dragabb.
A komoly luxusmarkak nem is nagyon nyomtatnak hatalmas logót (már ha eredeti) inkább csak egy jelet amit meg lehet ismerni de nem hivalkodó.
Szerintem maximum taskan elfogadható.
Szerintem röhejes. Sosem vennék fel olyan ruhát, amin 20 centis betűkkel ki van írva a márka, nem vagyok én reklámoszlop :D
Múltkor ebayen láttam olyan converse, adidas, stb. felvarrókat, amiket rá lehet tenni a sima kínai ruhákra, hogy menő legyen.
nem szeretem a logós, feliratos dolgokat. akinek van pénze, az nem ezzel akarja az emberek orra alá dörgölni, általában az hord ilyeneket, aki meg akarja mutatni, hogy neki telik Guccira. véleményem szerint a ruha minőségét lehet látni a szabásból, az anyaghasználatból, a varrásból, ezekből látszik, ha valami márkás, drága holmi. bár azt is el tudom képzelni, hogy valakinek ezek tetszenek, ilyen a stílusa, szereti, ha megnézik az utcán, ilyenkor semmi bajom azzal, hogy hordja, de nekem nem igazán ízléses. néhány kivétel azért akad, nekem pl. tetszenek a Converse pólói( [link] ), de amúgy nem hordok túlzottan mintás, feltünő, logós, feliratos dolgokat.
24/l
Fellengzősek! Szeret az illető feltűnősködni, hogy ilyen meg olyan gazdag; közbe lehet hogy csóró, és utánzatokkal menőzik.
Amúgy először én a logós helyet LÓGÓST olvastam. Pff....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!