Miért hatalmas baj, ha vki magának öltözik, nem a divat/elvárás szerint?
Nem baj.
De arra készülj fel, hogy akik a divat szerint öltöznek, mert úgy gondolják, hogy azt úgy kell, akkor ők furán fognak rád nézni.
Amíg nem ízléstelen és alkalomhoz nem illő, addig nem értem, miért baj, hogy vki nem olvad bele a tömegbe. De mondjuk erre csak azt szoktam mondani, hogy aki ennyire a divat szt éli az életét, az hülye, hülyéknek meg nem adunk a véleményére...
(amúgy tegnapelőtt néztem nagyot... két max. 14-15 éves kiscsaj beszélgetett arról, milyen gáz, hogy XY osztálytársuknak nincs 3d műszempillája o_O... omg...)
Most itt mindenki azt irta amit hallani szeretnel kerdezo, de volt egy kerdes amit egy fiu tett fel, miszerint miert baj az ha futas utan a futonacimba megyek be a kozertbe?
Na szegenyemnek nekiestek rendesen!
Fiun hulyen nez ki, az nem utcara valo! Stb.
Aztan szinten fiu kerdezte a nyari kanikula miatt combkozeptol feljebbero rovidnacit felvennek mi lenne?
Termeszetesen homar vagy! Undorito igy egy ferfi es meg hasonlo...
Furak az emberek ugye...?
De itt az elso harom szerint mindenki azt vesz fel amit akar es ami kenyelmes.
Na persze...
8-as, az illemszabályok áthágása meg "az xy-nak nem tetszik" között van különbség... melegítőben utcán menni, ha vki nem edz vagy láthatóan edzésről jön, proli dolog és ízléstelen.
A rövidgatyával nem értem, mi bajuk van az embereknek, ha nem bankba vagy eseményre megy benne vki, mondjuk.
Kedves 8-as!
Pont hogy azt írtam, hogy mindig lesz, aki emiatt megszólja...
3#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!