Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hatalmas baj, ha vki...

Miért hatalmas baj, ha vki magának öltözik, nem a divat/elvárás szerint?

Figyelt kérdés

2016. máj. 6. 11:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem gond, én is így öltözködök.
2016. máj. 6. 12:08
 2/16 anonim válasza:
Nem baj szerintem sem, soha nem azért veszek fel egy ruhát, mert éppen divatban van, hanem mert tetszik. Ez független az éppen aktuális, pár hónapig tartó divattól.
2016. máj. 6. 12:16
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem baj.

De arra készülj fel, hogy akik a divat szerint öltöznek, mert úgy gondolják, hogy azt úgy kell, akkor ők furán fognak rád nézni.

2016. máj. 6. 12:33
 4/16 A kérdező kommentje:
Azt már tapasztalom, hogy furcsán néznek rám, épp ez bosszant.
2016. máj. 6. 12:55
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Ne próbáld megérteni az agymosottak gondolkodását... ők maguk sem tudnának erre a kérdésre válaszolni.
2016. máj. 6. 13:11
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Amíg nem ízléstelen és alkalomhoz nem illő, addig nem értem, miért baj, hogy vki nem olvad bele a tömegbe. De mondjuk erre csak azt szoktam mondani, hogy aki ennyire a divat szt éli az életét, az hülye, hülyéknek meg nem adunk a véleményére...

(amúgy tegnapelőtt néztem nagyot... két max. 14-15 éves kiscsaj beszélgetett arról, milyen gáz, hogy XY osztálytársuknak nincs 3d műszempillája o_O... omg...)

2016. máj. 6. 13:57
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem baj, ha az illetőnek van ízlése. Ha nincs, akkor lehet hogy jobban jár ha követi az aktuális divatot.
2016. máj. 6. 14:35
 8/16 anonim ***** válasza:
54%

Most itt mindenki azt irta amit hallani szeretnel kerdezo, de volt egy kerdes amit egy fiu tett fel, miszerint miert baj az ha futas utan a futonacimba megyek be a kozertbe?

Na szegenyemnek nekiestek rendesen!

Fiun hulyen nez ki, az nem utcara valo! Stb.

Aztan szinten fiu kerdezte a nyari kanikula miatt combkozeptol feljebbero rovidnacit felvennek mi lenne?

Termeszetesen homar vagy! Undorito igy egy ferfi es meg hasonlo...

Furak az emberek ugye...?

De itt az elso harom szerint mindenki azt vesz fel amit akar es ami kenyelmes.

Na persze...

2016. máj. 6. 15:20
 9/16 anonim ***** válasza:
30%

8-as, az illemszabályok áthágása meg "az xy-nak nem tetszik" között van különbség... melegítőben utcán menni, ha vki nem edz vagy láthatóan edzésről jön, proli dolog és ízléstelen.

A rövidgatyával nem értem, mi bajuk van az embereknek, ha nem bankba vagy eseményre megy benne vki, mondjuk.

2016. máj. 6. 15:25
 10/16 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as!

Pont hogy azt írtam, hogy mindig lesz, aki emiatt megszólja...

3#

2016. máj. 6. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!