Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol és hogyan ismerkedhetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan ismerkedhetnék művészlélek lányokkal?

Figyelt kérdés

Én is érzékenyebb, művészlélek srác vagyok, és eszméletlenül el tudnak bűvölni egyes titokzatos, enigmatikus lányok. Néha első látásra érzem egy lány viselkedéséből, kisugárzásából, hogy "van benne különleges", és a "férfi megérzésem" (:D) legtöbbször helyesnek bizonyul: derült már ki utólag egy kiszemeltemről, hogy remek verseket ír, egy másikról pedig, hogy zseniális festő.

A gond csak az, hogy ritkán találkozom hasonló lányokkal, illetve akkor abban a kevés esetben se volt szerencsém eddig: szinte mindig volt barátja az illetőnek.

2019. aug. 14. 22:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen MOMÉ-s lányokról még zene is született, annyira hírhetdtek. Szóval ott...
2019. aug. 15. 08:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Valóban kiállításokon, rendezvényeken, kult. fesztiválon, koncerteken (klasszikus, alternatív, jazz) művészetis programok, tanfolyamok.

Amúgy romkocsmákban is akár, mondjuk én nem szeretem mert baromi sokan vannak, de 2 művészetis barátnőm is szokott ilyenekbe járni.

2019. szept. 14. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!