Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szeretitek azt, ha valaki szereti a filozófiát és sokat gondolkozik, elmereng?
Figyelt kérdés
2019. aug. 14. 16:46
11/14 anonim válasza:
Én kedvelem az ilyen embereket. A legjobb pedig együtt, egymás mellett merengeni csendben. A csend sok mindent elmond. És egyáltalán nem tartom kínosnak. Szeretem a mélyebb, elvontabb, ugyanakkor széles látókörű embereket.
12/14 A kérdező kommentje:
#11 Számomra emiatt nem létezik olyan, hogy kínos csend. Pontosan miért is lenne baj, ha két ember csendben ül egymás mellett? Ebből nem az következik, hogy unni fogják egymást. Nem kell állandóan fecsegni. Inkább legyen kevesebb beszéd, de az minőségi legyen.
Volt már olyan találkozásom, ahol az egyik csaj, állandóan az iskolájáról fecsegett és nem tudott érdemben beszélgetni, elkezdte szidni azokat a pasikat, akikkel eddig találkozott, mert csendesek voltak. Mindent elmond róla, hogy jobban értékeli a mennyiséget a minőségnél. Próbáltam vele normálisan beszélgetni, de nem lehetett. A minőségi beszélgetésnek nem kell minden másodpercben folynia.
2019. aug. 23. 19:54
13/14 anonim válasza:
Ez igaz, viszont ez személyiségbeli különbség nálatok. Nem mindenki buta aki sokat beszél, sőt!Van aki beszéd közben gondolkodik.
14/14 anonim válasza:
Hát, ha te vagy a langymeleg-averziós, akkor nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!