Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szeretitek, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szeretitek, amikor ilyet játszik veletek a párotok?

Figyelt kérdés
Strandon gyakran látom, hogy a fiú a karjaiba veszi a lányt a vízben, majd egyszer csak lenyomja a víz alá és a víz alatt megforgatja. A férfiaknak valamiért biztos tetszik ez, ha már csinálják. A lányok ilyenkor sokszor sikítanak előtte. De a lányok is szeretik ezt? Vagy csak kénytelenek eltűrni?

2019. júl. 29. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
18%

A fiúmmal egy olyan strandra járunk, ahol vannak kosárpalánkok a vízben. Nagyon durva kosár meccseket nyomunk le ilyenkor. Ő lenyom a víz alá, én ráugrok és karmolok, erősebb, szóval el tud dobni, stb.

Szóval ilyet szeretünk játszani, mert mindketten imádunk kosarazni és úszni, kívülről persze elég kaotikusnak tűnhet.

2019. júl. 29. 12:15
 2/5 anonim ***** válasza:
7%
Pólósokon kívül épeszű ember nem nyomkodja a másikat a víz alá, elég fura strandra jársz.
2019. júl. 29. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
A volt barátnőmmel sok ilyet játszottam. Sose kérdeztem, szereti-e, de nem volt ellenére. Sokat forgattam a víz alatt előre és hátra, jól éreztük magunkat. 40/F
2019. júl. 29. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én gyűlölném. Szoktunk mindenfélét játszani meg baromkodni a strandokon de a víz alá nyomkodás egy búvárkodás közbeni rossz élmény miatt nagyon megijesztene. Hogyha mondjuk belelök vagy beleránt a vízbe vagy eldob a vízben az oké, nevetünk rajta. De a víz alá nyomkodást én személy szerint nem bírnám.
2019. júl. 29. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
85%
Nem szeretem, és hála, nem csinálnak velem ilyet.
2019. júl. 29. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!