Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén férfiak, egyetértetek ezzel, tényleg így gondoljátok?
Én nem tudom, miben értek egyet a többi nővel.
Amúgy totál megértem az aggodalmad. Lehet, csak túl sokat lógtam az oldalon, de nekem is úgy jön le, hogy titkon minden pasi gyűlöli a nőket. Akkor is, ha kedves, és nem gondolnád róla. Nagyon küzdök ezek ellen, mert nagyon rossz így gondolkozni.
#24: pont ez az, hogy személyesen még nem volt ilyen, legalábbis nem tudok róla, de itt az interneten annyi nőgyűlölő kommentet olvastam már, hogy már nem tudom, mit gondoljak.
#25: én is így érzem
Onnan tudod, hogy lenéz-e, hogy hogyan beszél veled, számba veszi-e a véleményedet, elismeri-e a karrieredet (én elég magas pozícióban levő nő vagyok, és megkaptam egy férfi ismerőstől, hogy biztos felszoptam magam, nekünk nőknek milyen könnyű, ugyanez a férfi, amikor nemzetközi konferencián előadtam, akkor már az volt a baja, hogy miért nem szülők inkább).
Bármit csinálsz, ami elbizonytalanítja a fene nagy és persze stabil lábakon álló férfiasságában, azonnal betámad valamivel, pl. mint amiket említettem: többet keresel nála, sikeresebb vagy nála - akkor biztos szoptál, ha okosabb vagy nála és elismernek a szakmádban, akkor nehogy már ne szülj inkább.
Ezek azok a férfiak, akik szerint a házimunka az kizárólag a nő dolga, ő semmit nem tenne arrébb, mert ő a férfi, a családfenntartó, csak éppen annyira elég a fizetése, amit a fene nagy eszével meg tehetségével szerez, hogy a nőnek is ugyanúgy teljes állásban kell dolgoznia, hogy megéljenek.
Ezek azok a férfiak, akik a gyereküket magasról le...ják, mert azok a nő gondja háztartás meg munka mellett, neki csak megcsinálni kellett, ugye.
Ezek azok a férfiak, akik a munkahelyen megőrülnek, hogy neked reportolnak, és magasabb bért kapsz, de ha oda kellene állni egy potenciális ügyfél elé és pitchelni kellene neki, ott vérezne el, mert beszélni nem tud. De nehogymá te megkapd, elvégre te csak egy nő vagy.
Ismerek ilyen férfiakat, szerencsére nem sokat. Egy rakás szerencsétlenség mindegyik, általában nincs nőjük (amiért szintén a nők a hibásak), és nem ők a legélesebb kések a fiókban, de természetesen imádnak okoskodni, meg másokat leszólni. A teremtés koronáinak képzelik magukat, de ha az anyjuk nem pótolná ki az albérletpénzüket, már rég a híd alatt lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!