Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén férfiak, egyetértetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén férfiak, egyetértetek ezzel, tényleg így gondoljátok?

Figyelt kérdés

(Kis angol tudás szükséges)

[link]

2019. aug. 12. 19:44
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Jó de vannak olyan dolgok, amikben a nők nagyrésze vagy a férfiak nagy része egyetért.
2019. aug. 12. 20:31
 22/31 anonim ***** válasza:
87%
Nem, kérdező, ez az egyetértés puszta látszat. Ha megkapargatnánk a felszínt, és belemennénk az apró részletekbe, máris kiütköznének a véleménykülönbségek, amelyek lehet, hogy nem is lennének olyan kicsik.
2019. aug. 12. 20:34
 23/31 A kérdező kommentje:
Ok, de akkor hogyan tudom kideríteni, hogy egy pasi lenéz-e a nemem miatt vagy nem? Nekem olyan szokatlan
2019. aug. 12. 20:36
 24/31 anonim ***** válasza:
93%
Úgy, hogy végiggondolod, milyen megnyilvánulásaik voltak azoknak a férfiaknak, akik eddig lenéztek a nemed miatt. Vagy még nem volt ilyen?
2019. aug. 12. 20:40
 25/31 anonim ***** válasza:
81%

Én nem tudom, miben értek egyet a többi nővel.

Amúgy totál megértem az aggodalmad. Lehet, csak túl sokat lógtam az oldalon, de nekem is úgy jön le, hogy titkon minden pasi gyűlöli a nőket. Akkor is, ha kedves, és nem gondolnád róla. Nagyon küzdök ezek ellen, mert nagyon rossz így gondolkozni.

2019. aug. 12. 20:41
 26/31 A kérdező kommentje:

#24: pont ez az, hogy személyesen még nem volt ilyen, legalábbis nem tudok róla, de itt az interneten annyi nőgyűlölő kommentet olvastam már, hogy már nem tudom, mit gondoljak.

#25: én is így érzem

2019. aug. 12. 20:47
 27/31 anonim ***** válasza:
88%

Onnan tudod, hogy lenéz-e, hogy hogyan beszél veled, számba veszi-e a véleményedet, elismeri-e a karrieredet (én elég magas pozícióban levő nő vagyok, és megkaptam egy férfi ismerőstől, hogy biztos felszoptam magam, nekünk nőknek milyen könnyű, ugyanez a férfi, amikor nemzetközi konferencián előadtam, akkor már az volt a baja, hogy miért nem szülők inkább).

Bármit csinálsz, ami elbizonytalanítja a fene nagy és persze stabil lábakon álló férfiasságában, azonnal betámad valamivel, pl. mint amiket említettem: többet keresel nála, sikeresebb vagy nála - akkor biztos szoptál, ha okosabb vagy nála és elismernek a szakmádban, akkor nehogy már ne szülj inkább.

Ezek azok a férfiak, akik szerint a házimunka az kizárólag a nő dolga, ő semmit nem tenne arrébb, mert ő a férfi, a családfenntartó, csak éppen annyira elég a fizetése, amit a fene nagy eszével meg tehetségével szerez, hogy a nőnek is ugyanúgy teljes állásban kell dolgoznia, hogy megéljenek.

Ezek azok a férfiak, akik a gyereküket magasról le...ják, mert azok a nő gondja háztartás meg munka mellett, neki csak megcsinálni kellett, ugye.

Ezek azok a férfiak, akik a munkahelyen megőrülnek, hogy neked reportolnak, és magasabb bért kapsz, de ha oda kellene állni egy potenciális ügyfél elé és pitchelni kellene neki, ott vérezne el, mert beszélni nem tud. De nehogymá te megkapd, elvégre te csak egy nő vagy.

Ismerek ilyen férfiakat, szerencsére nem sokat. Egy rakás szerencsétlenség mindegyik, általában nincs nőjük (amiért szintén a nők a hibásak), és nem ők a legélesebb kések a fiókban, de természetesen imádnak okoskodni, meg másokat leszólni. A teremtés koronáinak képzelik magukat, de ha az anyjuk nem pótolná ki az albérletpénzüket, már rég a híd alatt lennének.

2019. aug. 12. 20:53
 28/31 anonim ***** válasza:
84%
Oké, ne haragudjatok, én vagyok az idősebb, és sajnálom, hogy le kell lombozzalak titeket, de a magyar férfiak elsöprő többsége egyértelműen lenézi a nőket. Tisztelet a kivételnek, mert van, de az a kisebbség. Ha jó párkapcsolatot akartok, akkor számolnotok kell ezzel.
2019. aug. 12. 20:55
 29/31 A kérdező kommentje:
Szomorú
2019. aug. 12. 21:07
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez van. A felnőtté válás egyik legfontosabb lépése, hogy megtanulod azt látni, ami ott van, ahelyett, amit várnál, hogy ott legyen. Vagyis leszámolni az illúziókkal. Ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne tudnál megteremteni egy vágyaid szerinti, számodra ideális életet, csak, hogy is mondjam, tudnod kell, hogy ahhoz képest, amire vágysz, az, ami körülvesz, egy nagy trágyadomb (emberileg és körülményileg értem). Ha ezt tudomásul vetted, és túlteszed magadat rajta, már nem lesz nehéz arra koncentrálnod, és minden erőddel arra törekednek, amit akarsz. Az életben megtapasztalt negatívumok viszont arra nagyon jók, hogy finomítsd magadban azt, hogy mit AKARSZ. Ugyanis ha valami felbukkan, amit egyértelműen NEM akarsz, azt remekül lehet használni viszonyítási pontként annak kiderítésére, hogy ahhoz képest viszont mi az, amit akarsz. És így egyre tisztábban fogod látni, hogy mi az, amire VALÓBAN vágysz. A fiatalok többsége ugyanis nagyon sokszor tévedésben van ez utóbbival kapcsolatban. Ez önmagában nem baj, csak sajnos sok probléma forrása lehet, ezért kellene fokozatosan kiküszöbölni, és szembenézni saját magunkkal. Úgy, hogy nem ítélkezel önmagad felett, és nem ábrándulsz ki magadból, hanem szeretettel elfogadod azt, aki vagy, olyannak, amilyen vagy. Ez elsősorban a te dolgod.
2019. aug. 12. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.