Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen fiúk, miért gondoljátok, hogy megoldódik a problémátok azzal, ha ugyanazt kiírjátok naponta?
Ilyeneket írtok:
"Soha nem volt még barátnőm, pedig örülnék egynek. Általában visszahúzódó vagyok, nem bulizós. Próbálkoztam de csak visszautasítást kaptam, légyszíves segítsetek, 24/F"
Ezt most így fejből találtam ki a sok zagyvaléknak a mintájára, amit összehordtok.
Minek ugyanazt kiírni mindig? Miért gondoljátok, hogy ettől megoldódik a problémátok? Az előző kérdésemhez nem mertetek írni, pedig tudom, hogy most is itt lógtok az oldalon, ahol rámutattam, hogy bolondnak tartanak titeket.
Vagy nálatok létszükséglet, hogy kiírjátok magatokból a fájdalmat? Minek akkor ez a színjáték?
Elgondolkodtatok ezeken a dolgokon?
Mondjuk naponta ez a kérdés is idegesítő amit te írsz ki :D
De hogy kérdésedre válaszoljak igen! :)
Ezek a srácok vágynak valami csodára, ami megváltoztatja az életük, de ténylegesen nem tesznek érte. Aztán újra megpróbálják megtalálni a csodát. Ez pont olyan, mint amikor a nők egy része minden gagyi bogyót és csodaszert bevesz, mert attól majd lefogynak normális étrend és mozgás nélkül... Ez ilyen, mindkét nemnek vannak sajátos butaságai és gyengeségei.
Ettől függetlenül amúgy a legtöbb kérdés berakható valami halmazba. A megcsalt, vele maradjak és a naponta megver, de szeretem kérdések is. Valamiért mégis csak a sikertelen srácok kérdéseiről megy a problémázás... Elgondolkodtató.
Én nem számítok semmi változásra ezáltal, csak egy picit jól esik kiadni a fájdalmat.
30F
u.i.: minden azért nem szoktam kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!