Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén férfiak, egyetértetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén férfiak, egyetértetek ezzel, tényleg így gondoljátok?

Figyelt kérdés

(Kis angol tudás szükséges)

[link]

2019. aug. 12. 19:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%

aha, akkor inkabb "mi nokent mit gondolunk, ha a ferfiak leneznek minket"

szivesen.

2019. aug. 12. 20:12
 12/31 A kérdező kommentje:
Mi van???
2019. aug. 12. 20:14
 13/31 anonim ***** válasza:
77%

"hogy gondolkodnak a férfiak?"

Nincs olyan, hogy "a férfiak". Ez a szellemileg rest emberek megközelítési módja. Individuumok vannak.

2019. aug. 12. 20:17
 14/31 A kérdező kommentje:

Figyelj, ha pasi lennék, miért kérdeztem volna ilyet, pláne miért így?: "Őszintén férfiak, egyetértetek ezzel, tényleg így gondoljátok?"

Ha férfiból lennék, nem gondolnád, hogy tudnám magamtól is a választ?

Azt meg hogy "Tökmindegy, hogy ti nőként mt gondoltok, ha a férfiak lenéznek titeket." azért írtam, mert mindegy, hogy most akármelyik nő (beleértve engem is) mit gondol, hogy felsőbbrendűbbnek, alsóbbrendűnek vagy egyenrangúnak tartja magát, mert a kérdés nem erről szól. A férfiak álláspontját szeretném megtudni, hogy tényleg így gondolkoznak-e a nőkről, és abban semmit sem számít, hogy én vshy te mit gondolunk magunról.

2019. aug. 12. 20:19
 15/31 anonim ***** válasza:
88%

Így van, KIVÉVE, hogy a nők adtak életet az ilyen patkányoknak is, mint aki írta és akik kezdeményezték a háborúkat, terrort, stb.

Amúgy minek hergelni megint a népet? Széthúzásra sarkallani, alapvetően egy NEM sem különleges, egyik a másik nélkül meghalna. Gondolkozzunk már...

2019. aug. 12. 20:21
 16/31 anonim ***** válasza:
93%

"egyik a másik nélkül meghalna"

A tudomány fejlődését tekintve ma már erre azért nem merném letenni a nagyesküt.

2019. aug. 12. 20:23
 17/31 A kérdező kommentje:
Azért kicsit érdekes, hogy 2 válaszolón kívül (az egyik egyetért az írottakkal) mindenki nő... Értsétek már meg, hogy tök mindegy, hogy mi mit gondolunk magunkról, ha a férfiak lenéznek minket! Attól mert minden nő leírja, hogy ez mekkora hülyeség, meg hogy nem tartom magam alsóbbrendűnek, semmivel sem leszek előrébb abban, hogy megismerjem a férfiak gondolkozását!
2019. aug. 12. 20:26
 18/31 anonim ***** válasza:
82%

Akkor még egyszer:

NINCS OLYAN, HOGY "A FÉRFIAK".

2019. aug. 12. 20:27
 19/31 A kérdező kommentje:
Itt miért csak nők válaszolnak?
2019. aug. 12. 20:29
 20/31 anonim ***** válasza:
88%

"Ha férfiból lennék, nem gondolnád, hogy tudnám magamtól is a választ?"

Nem, mert egyetlen ember nem reprezentál egy egész nemet. Én sem tudom nőként, hogy A NŐK mit gondolnak, azt tudom, ÉN mit gondolok.

2019. aug. 12. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!