Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok szép nő miért van csúnya pasikkal kapcsolatban?
Szerintem példát mindenre lehet találni. És ezerféle oka van.
Jó pasi csúnya nővel. CSúnya pasi jó nővel. Csúnya nő csúnya pasival, jó pasi jó nővel...
Szerinted, kihagytam valamit, amire nincs példa? ;)
Miér vannak a szép nők csúnya pasikkal????? Pénz. Money. Zsuska. Lóvé.
A nők nem érzelmi alapon és nem kinézet alapján keresnek maguknak pasit, hanem olyat aki mellett biztosítva van az anyagi jólét!!!!
A helyes pasik a tükör előtt állnak és maszturbálnak. Mást nem tehetnek.
Én személy szerint szépfiúval megszívtam.
Átlagosnál picit jobb vagyok, nem vagyok szép, de igényes. A szépség relatív. A társadalom által megjelölt szép emberek, a médiában szereplő szépségek a számomra inkább taszítóak, de ennek ellenére nem teszek rájuk bélyeget, hiszen ki is vagyok én, hogy bárkit megítéljek? Felszínesnek gondolom, hogy egy embert a külleme alapján már rögtön elássunk. Viszont azt hozzá kell tegyem, hogy az átverés nem egyenlő a külsővel, mert nem függ össze.
Én úgy hiszem, hogy egy ember ha jó ember mellett van, akkor meg tud szépülni magához képest.
Hogy ki miért van ,,rondább" pasival, annak több oka lehet; mondjuk csalódottság; remény hogy egy átlagosabb nem veri át; neki valamiért bejött; adott lelkileg olyan töltetet amit más nem; valamit vonzónak talált benne de lehetne sorolni, hiszen egyénenként változó.
Mit akarsz, a nők a lenagyobb kerékkötői a férfiak szépülésének. Naponta három olyan kérdésbe belefutok, hogy egy srác szeretne jobban kinézni, mint az apja keresztben átfésült négy szál hajú, troggyadt nadrágos, sörszagú bunkó kocsmatöltelék generációja... és akkor egyből nekiesik a nőnem ezerrel 6uzizni, meg ódázni a kiveszőfélben lévő igazi férfiakról, és a többi...
Megmondom, mi kéne ezeknek, egy időgép, aztán visszarepíteni őket az "igazi férfiak" világába, csak aztán ne csodálkozzanak, ha a kocsma után késsel kergeti őket a bőnadrágjába belevizelt uruk, akihez az apjuk eladta tizenhárom katasztrális holdért, meg két baromért szülni sorba az orgonasípokat. Erre vágynak ők, erre lettek évezredekig programozva és szelektálva, nem az ilyen metroszexuális szépfiúkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!