Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép nő, nagyon csúnya férfive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép nő, nagyon csúnya férfivel. Sűrűn láttok erre példát?

Figyelt kérdés
2019. jún. 4. 12:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
Én igen!
2019. jún. 4. 12:01
 2/19 anonim ***** válasza:
64%
Rengeteg ilyen van igen.
2019. jún. 4. 12:01
 3/19 anonim ***** válasza:
51%
Nem. Szerintem mindket nemben ritka hogy egy par ket tagja kozott kulsore nagy szintkulonbseg legyen. Se csunyaferfi-szepno, se helyespasi-csunyano paros nincs sok. Max elibbibol nemileg tobb a golddiggerek miatt dw ennyi
2019. jún. 4. 12:03
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Láttam erre példát. Ilyen esetben szinte mindig az van, hogy az egyik barátnőm szerint hülye vagyok, mert az egy tök helyes pasi. A másik szerint vak vagyok, a nő is egy bànyarém.
2019. jún. 4. 12:08
 5/19 anonim ***** válasza:
49%
Két ilyen házaspárt is ismerek, ahol a csaj szép, a pasi meg kifejezetten ronda. Az egyik párnak egy csúnyácska kislánya lett, a másiknak a két gyerekből az egyik szerencsére az anyjára hasomlít, a másik sajnos nem. Nem is értem, hogy valaki önszántából elrontja a jó géneket, az mire jó. És érdekes módon egyik pasi sem gazdag, úgyhogy még azt sem lehet mondani, hogy "biztos a pénz miatt van vele a felesége".
2019. jún. 4. 12:19
 6/19 anonim ***** válasza:
40%
Csak nyomi fiúkat látok jobb csajokkal...
2019. jún. 4. 12:29
 7/19 lilla64 ***** válasza:
77%
Igen.Van egy ilyen házaspár ismerősöm.Mondják is,hogy csak a pénzért ment hozzá.Én nem hiszem,a nőnek is volt pénze,nem voltak soha anyagi gondjai.Jól vannak,most várják az első gyereket.
2019. jún. 4. 12:29
 8/19 anonim ***** válasza:
63%
Szinte soha, itt akik írjak hogy rondat látták szép nővel azok egyáltalán nem azok 95%-ban. Aránytalan arcú, feminin, nagyon vékony, vagy kovert én nem láttam még szép nővel, sőt semmilyennel, talán egyszer. Ellenben nem szép nőket sokszor láttok nagydarab férfias emberekkel.
2019. jún. 4. 12:37
 9/19 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos látok....
2019. jún. 4. 12:46
 10/19 anonim ***** válasza:
78%

Persze, a fordítottjára is. A szomszédom egy ötvenes, láncdohányos, igénytelen fickó, aki még kb anyámnak sem kellene. Fél óvodányi gyereket csinált már különböző, kinézetre teljesen korrekt nőknek.

Egy volt fiatal, szép tanárnőm ex férje is kifejezetten csúnya és jóval idősebb is volt, rendszeresen meg is szólták őket a hátuk mögött emiatt. Már elváltak, a pasinak nem okozott gondot új feleséget találni.

Egy csinos szaktársnőm barátja egy kövér, tipikusan "neckbeard" kategóriájú csávó. Gimiben jöttek össze, azóta is együtt vannak.

2019. jún. 4. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!