Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép nő, nagyon csúnya férfivel. Sűrűn láttok erre példát?
Ez egyébként nagyon rossz megítélés. Engem az emberek szép, természetes nőnek mondanak. Viszont a páromat nem tartják annyira jó pasinak. Közben meg nekem tényleg ő a leghelyesebb a világon, és szeretem. Szóval nem biztos, hogy ami nektek csúnya, az annak is az, aki az illetővel van. Túl lehetne lendülni azon, hogy szép nő ronda pasi, vagy fordítva. Itt csakis az számít, hogy 2 ember szereti egymást.
20/N
Schmuckot en spec bottal se piszkalnám meg pedig csak átlagos vagyok es nem mint a 22 éves menyasszonya :-D
De hat penz beszel, komolyan ennyire naiv ez a pasi hogy önmagáert szeretik??? :-D
Ez a külső alapján való kategorizálás elég nagy butaság.
Egy barátnőm rá a példa. Egy ismerős fiatal csaj kérdezte egyszer tőlem, hogy miért van együtt egy a 10-es pasi (magas, izmos, gyönyörű stb.) ezzel a max. 4-es csajjal. Néztem rá nagy szemekkel. A barátnőm tényleg egy molett, nem egy tökéletes külsejű nő, de a legtalpraesettebb, legnagyszerűbb teremtés, akit csak ismerek. Kedves, jóindulatú, segítőkész, jó humorú, nyugodt stb. A srác is nagyon kedves, de hirtelen haragú, viszont a barátnőm tök jól kezeli a kirohanásait. Nagyon jól elvannak 10 éve. A pasi nem lenne kisegítve egy külsőre 10-es nővel, akivel nincsenek ennyire szinkronban.
Egy 10-es nő, csúnyácskább férfi párosnál is lehet ugyanez a helyzet.
(Bár az említett politikus és a 22 éves menyasszonya mondjuk még nálam is kiverte a biztosítékot, bár nem ismerem az említett úriembert közelebbről. Biztos sok csodálatos belső tulajdonsága van. Nem tudom.)
Egyedül #16 válaszából tükröződik, hogy a jó választás és jól működő kapcsolat alapja az önismeret és az arra épített felismert lényeges igények.
A hiánya pedig megmagyarázza, hogy miért panaszkodnak (itt főleg sokan) arra, hogy nem működik vagy össze se jön (súlyban, magasságban, alkatban, stb összeillés, persze senki sem felszínes, csak mégis).
Mi a különbség egy genetikailag ronda és egy hétköznapian ronda férfi között?
Mindenkinek zöld kéz, köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!