Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem találom a helyem a világba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találom a helyem a világban. Magányos vagyok. Nem kellek senkinek. Mit kezdjek magammal? 26/f

Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 18:02
1 2
 11/15 yoda97 válasza:

Helló!

Esetleg itt találhatsz választ a kérdésedre:

[link]

2019. aug. 13. 22:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Keress valami közösséget ami olyan témájú ami érdekel. Ott találkozhatsz hasonló érdeklődésű lányokkal.

Meg érdemes figyelembevenni, hogy a hölgyeknek is vannak elképzeléseik és elvárásaik a leendő párjukkal kapcsolatban, amihez lehet fel kell nőni/ kompatibilissá kell válni bizonyos szempontokból.

2019. aug. 14. 04:51
 13/15 anonim válasza:
92%

Sportolj valamit.

Meg olvass, tanulj. Ha semmi hobbid sincs, találj valamit.

Én is anno, amíg nem volt semmi hobbim, amit komolyan vettem volna, otthon ültem és csak játszottam.

Most, egy tonnát sportolok, és élvezem, egészségesebb vagyok, mint valaha.

Olvass önfejlesztő könyveket. Egy csomót találni minden témában. És találtam arról is, hogy hogyan legyünk magabiztosabbak.

Légy magabiztosabb, már-már pofátlan és akkor elismernek. Az se baj, ha néha nagyképű vagy.

És a legfontosabb: amikor úgy érzed, kimentél a komfortzónádon kívül vagy elterelődik a figyelmed, állj vissza. Nagyon nehéz a komfortzónán kívülre jutni, és ott megmaradni.

De fogadd is meg ezeket, mert különben nem lesz változás.

Ja eljársz valahova és társalogsz, hidd el, változni fog minden.

2019. aug. 14. 13:00
 14/15 anonim válasza:
52%
Eleg szomoru, hogy abban latjatok az egyetlen lehetoseget, hogy talaljatok valakit, aki majd szeret titeket..Miert kell egy masik ember ahhoz, hogy megtalald a helyed? Annyi szep dolog van a vilagon, hodolj a hobbidnak, fejleszd magad, iratkozz be tanfolyamokra, tanulj nyelvet, sportolj..kinek mi..Oruljetek, hogy van idotok magatokkal foglalkozni!HAsdznosan kene tolteni az idot, nem semmittevessen, ures tekintettel nezni ki a fejetekbol, s keresni az elet ertelmet....32/L
2019. aug. 15. 08:26
 15/15 anonim válasza:
Környezet változás,keress új melót új lakást új várost ,új hobbit új sportot.Ha ott maradsz ahol most vagy csak mélyebbre süppedsz az ingoványba.
2019. aug. 15. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!