Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találom a helyem a világban. Magányos vagyok. Nem kellek senkinek. Mit kezdjek magammal? 26/f
Akkor pont jó helyen vagy :D üdv a klubban itt rengeteg ilyen pasi van :D
Én 24 évesen keresem a helyem.
Mondjuk én bízom benne hogy azért kellek valakinek, csak még nem találkoztam vele. De előbb utóbb szembe jön a vágyott leányzó. És boldogan élünk míg meg nem halunk, vagy valami ilyesmi.
Szóval csak fel a fejjel ;) eljön a mi időnk. Általában a csendesebb visszahúzódóbb srácokat nem veszik észre a lányok, pedig állítom hogy az ilyen típusú emberekben rengeteg szeretet van, amire vágynak a lányok. Na de ők tudják ;)
Esetemben egész mások az igények:) én az okos, intelligens lányokat kedvelem, persze nem árt ha csinos, de fontosabb hogy intellektuálisan kielégítő legyen.
Általában a szolis bombázók nem ezt a kategóriát erősítik, persze nem akarok általánosítani :)
Alapítsunk klubbot látom sokan vagyunk :D
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!