Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság a férfiak inkább akarnak gyereket, a nők pedig inkább nem?
Na vajon?
Melyiküknek kell kihordania a gyereket? Melyiküknek kell megszülnie? Melyiküknek kell szoptatnia?
Jellemzően melyik szülő marad otthon inkább a gyerekkel? Melyik szülő van "bezárva" egy babával évekig? Melyik szülőnek lesz több év kiesés a karrierjében? Melyik szülő rohangál a gyerekkel, ha beteg, programja van, stb? Melyik szülőnek lesz nehéz (néha lehetetlen) normális állást találni a gyerekvállalás után?
Stb.
Ha férfi lennék, én is akarnék gyereket. De tényleg, akkor tök jó, este hazamész, ott a cuki baba, vagy később az aranyos kisgyerek, játszol vele egyet, aztán lerakod aludni és letudva. Ez tényleg nem hangzik rosszul.
#11 vagyok
Nem zavar igazából a lepontozás, de azért hozzátenném, hogy nem (csak) költői kérdésnek szántam ezeket. Tudom, hogy ezen az oldalon divat csak úgy, indoklás nélkül nyomni a pirosat, mintha nem lenne holnap (majd utána más kérdéseknél a nőket szidni, hogy nem tudnak érvelni, vitázni :DDDD ), de én őszintén kíváncsi lennék a válaszokra. :)
Aki nyomkodja a mínuszt, az mit gondol egyébként, az apa szüli meg a gyereket? Vagy mi? :D
"Férfi szempontból nem jelent akadályt az önmegvalósításban egy gyerek..."
"Férfiként könnyű gyereket akarni. Gyakorlatilag semmilyen felelősséggel, hátránnyal vagy kötöttséggel nem jár."
Vajon ezek a válaszolók gondolkodnak is, vagy csak írnak?
Mert otthon maradni a gyerekkel az olyan büdös nagy feladat...igaz lányok ?
Ja hogy fontosabb a karrier?
Nincs több kérdésem ...
#15 neked is otthon lehet maradni, aztán majd meglátjuk, hogy bírod. Igenis kell a karrier, mert ha gyerek mellett elválnak a felek, a nőnek akkor is egyedül kell eltartania magát és a gyerekeket, mert az apuka ugye általában köszöni szépen de nem kér a gyerekzsivalyból, neki elég két hetente egyszer találkozni a gyerekekkel.
Ha nincs válás, a férfiak egy része akkor is szereti hangoztatni, hogy ő tartja el a nőt ezért a nőnek mindent úgy kell csinálnia ahogy ő mondja, legyen ugye 0-24-ben heti hétszer a gyerekekkel, a lakás mindig csillogjon, főtt 3 fogásos vacsora minden este, és amúgy meg k.ss a neve.
Kedves utolsó, meg lehet nézni, hogy fele ennyi nyomás alatt te mennyi idő alatt zakkannál meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!