Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság előnynek vagy hátránynak számít, ha egy 18-25 éves nő szeretne gyereket élete folyamán?
Figyelt kérdés
2019. márc. 24. 00:06
1/12 anonim válasza:
Egyiknek sem mondanám. Sok férfi akar gyereket, sok nem.
2/12 anonim válasza:
Attól függ hogy mikor szeretne szülni.
3/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk 29-32 évesen.
2019. márc. 24. 00:49
4/12 anonim válasza:
Ennyiből ez az én szememben előny.
32/f
5/12 anonim válasza:
Fèrfija vàlogatja.
Nàlam ez hàtràny pèldàul mert soha nem akarok de van aki igen.
Neked azokat kell megtalàlni aki akar.
6/12 anonim válasza:
Ez nem előny és hátrány kérdése, kislány.
Aki akar gyereket annak alap, hogy a párja is akarjon.
Aki meg nem akar, annak is alap, hogy olyannal jöjjön össze, aki nem akar.
7/12 anonim válasza:
Előny.
Lássan 40 leszek, és megdöbbent, hogy milyen sok nő nem akar gyereket.
Nem a te korosztályodban keresek, de előnyének látom. Ahogy azt is, hogy az akarsz gyereket dolgot nem 40 évesen akarod.
8/12 A kérdező kommentje:
Értem, hogy egyesek akarnak, mások meg nem, pont azért kérdezem, mert nem tudom, melyik oldal van többségben, én is úgy látom, hogy egyre kevesebben szeretnének.
2019. márc. 24. 07:33
9/12 anonim válasza:
Ez hülyeség, csak azok a hangosabbak...
10/12 anonim válasza:
Legjobb kor a szülésre a 25! 30-ig azt mondom oké, de 35 fölött első gyereket szülni már nem álomba illő. Úgy gondolom aki 35 körül még nem jutott oda, az már ne is akarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!