Manapság mi számít hátránynak a munkaerőpiacon Magyarországon és EU-tag lévén Európa szerte?
Én most érettségizem, így azt tudom elmondani, amit az igazgatónk is elmondott:
Az ő fia tovább tanult azonnal, és bukás nélkül csinálta végig. Azt mondta, hogy amikor állás interjúra hívták, akkor abban a pillanatban felvették, ahogy meglátták, hogy csont nélkül végigcsinálta. Azt is mondta, hogy igen komoly hátrányban vannak azok a diplomások, akik nem mentek el azonnal továbbtanulni, vagy megbuktak, vagy mindkettő.
De ezt nagyban befolyásolja az is, hogy milyen szakon végeztél, mert ha pl vegyészmérnöki, akkor gondolom nem olyan hátrány, hogyha egyszer megbuktál, de "könnyebb" szakokon meg az is lehet, hogy óriási hátrány. Amúgy kezdj el munkát keresni, az a legegyszerűbb módja, hogy kiderítsd.
Bocs, hogy az igazgatónk véleményét írtam le és nem az enyémet, mivel nekem nincs, csak segíteni szeretnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!