Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van első látásra szerelem? Hogy vélekedtek erről?
Figyelt kérdés
Mikor meglátod először és teljesen "kiborulsz."2019. aug. 6. 16:57
12/14 anonim válasza:
Szerintem csak vonzalom létezik. Azt én is éreztem már, de anélkül nem lehetek szerelmes, hogy nem ismerek valaki.
13/14 anonim válasza:
Én életemven egyszer voltam szerelmes, de bőven elég volt egyetlen pillantás.
Kb. fél évig se éjjelem, se nappalom nem volt a szerelemtől. Közben persze fokozatosan meg is ismertem, és csak még mélyebb lett az érzés.
De plátói maradt, nagyon nehezen engedtem el az érzést.
14/14 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, konkrétan először láttuk egymást és ahogy összenéztünk egyszerűen letaglózott. Olyan elemi erejű vonzalmat éreztem iránta, hogy az leírhatatlan. Később egy másodperc alatt szerelemmé alakult. Nagyon intenzív volt az egész, egyszerűen nem tudtam mit kezdeni a helyzettel de úgy éreztem végem van tőle. Sosem lettünk egy pár végül de amikor egymás közelében voltunk akkor nem tudtuk megállni, hogy ne essünk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!