Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelem felkeresése?
Arra lennék kíváncsi, hogy van köztetek olyan, aki felkereste az első szerelmét a kapcsolat vége után pár évvel? Ha igen, akkor milyen indokkal és mi sült ki belőle?
Az én első kapcsolatomnak a középsuli végével lett vége, mert külön városba mentünk két külön fősulira, csak 2 hetente találkoztunk, megszaporodtak a veszekedések és elég csúnyán váltunk el. Ennek már lassan 4 éve, azóta nem igazán tartottuk a kapcsolatot ( neki én nem az első voltam, volt jópár barátja előttem ), csak születésnapokon felköszöntöttük a másikat és olyankor dumáltunk egy keveset. De nem igazán tudtam elfelejteni, iszonyatosan szerelmes voltam és a későbbi barátnőim mellett is sokat gondoltam rá. Az életem pedig úgy alakult hogy kb 1 hónap múlva felköltözök Pestre, ahol ő is él, tudtommal nincs is senkije, ezért nagyon erősen gondolkozok rajta hogy felkeresem.
Ezért érdekelnek hasonló történetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!