Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretik ha a pasi szerelmes beléjük?
Több ismerősöm is járt így meg én is mikor mondtam a csajnak hogy szerelmes vagyok belé akkor mintha elszomorodnának vagy megijednének. ez miért van vagy ilyenkor mi zajlik a nő fejébe mert miért tolja el magától a férfit?
nők véleményére lennék kíváncsi elsősorban.
Idióták kíméljenek...
Plusz, eleg sokszor, ha a pasi ezt mondja, akkor viszonzast var, ami ertheto persze, csak ahogy az elso is mondta, valoszinuleg ok meg nem szerelmesek.
Neha az idozites is rossz, tul koran van kimondva
Nagyon sokszor olvasom, hogy azt írja egy srác, hogy szerelmes egy lányba és hogy mondja el neki? De miért gondoljátok, hogy ez jó ötlet? Én rohadtul megijednék vagy nem tudom, hogy kezelném ha egy ismerősöm/kollégám/csoporttársam csak úgy a semmiből közölné, hogy szerelmes belém. Oké? Köszönöm?
Ha akarsz a másiktól valamit, bókolj, udvarolj, hívd el randira. Egy kapcsolatot fel kell építeni. Attól, hogy azt mondod "szerelmes vagyok beléd", nem leszek én is egy varázsütésre.
24N
1-es nagyon jól megmondta! :D
na igen ez igy van ezért sosem szabad ugy kezdeni hogy szerelmes vagyok beléd! hanem teccő szét huználak! :D na jó ezt sem ilyen formában de ezzel nagyobb az esélye hogy össze jöttök mint ha letámadod hogy halálosan szerelmes vagy belé és ha nem lehet a tiéd akkor megszünik a világ benned! ez rá ér mikor már együtt vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!