Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg fogja érteni, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogja érteni, hogy még nem akarok lefeküdni vele? Fiúk mit szólnátok?

Figyelt kérdés
Kb 2.5 hete vagyunk együtt,de azt úgy hogy előtte nem ismertük egymást :D vagyis úgy van,hogy 2 hete randizunk és pár randi után végülis "összejöttünk" . Bár már sokat smárolunk és voltunk egymásnál és sokat beszéltünk ,de én még azért bizonytalan vagyok a dolgokban. Amúgy már 2 éve snekivel nem feküdtem le. És nem vagyok az aki csak úgy gyűjti a skalpokat,és megbeszéltük ma nála alszom. Tuti fogja kezdeményezni a dolgot,de én még nem akarom,bár kívánom meg ilyesmi,de nálam a szex oylan,hogy biztosnak kell lennem a pasiban,hogy nem bánom meg.
2019. aug. 3. 08:59
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy befolyásolja a döntésemet,hogy nem akarok lefeküdni még vele? :D csak megkérdeztem,hogy átlagban megértik ezt a pasik? és mit szólnak az itteni pasik a dolghoz :D ez fáj? :D
2019. aug. 3. 14:06
 22/33 anonim ***** válasza:
60%
ledumalja ven csont a bugyit figyeljetek meg.:d kerdezo ird meg hogy nevetve dobtad ki vagy meglettel neki
2019. aug. 3. 14:08
 23/33 anonim ***** válasza:
64%

Ha meg ketto vigyorgos fejet irtal volna a kommentedbe akkor magamba szalltam volna, de a harom sajnos keves volt a meggyozeshez.

Tovabbi jo pukkancskodast.

2019. aug. 3. 14:16
 24/33 A kérdező kommentje:
jó majd megírom,hogy nem volt semmi :D
2019. aug. 3. 14:22
 25/33 Rockarc ***** válasza:
62%

Szinte fizikailag faj nekem, ahogy gondolkodsz. Felreertetted a futoszalagos mondatom. Nem tudom ket het alatt mennyit randiztatok, gondolom azert 4 randi belefert, es nem a 2. randin mesz szobara. Miert kellett 2 het alatt ilyen sebesseggel haladni, amikor te egy tok mas vilagban elsz? Miert nem heti egy randi volt? Vagy 2 hetente? Neked sokkal jobban passzolna, akar egy tavkapcsolat is. Lenne idod erlelgetni az erzeseidet. Ez most egy jo tanacs volt legkozelebbre.

A megertes reszehez is hozzafuznem a magamet. Igen, ha szolsz neki, akkor nem fog leteperni, vagy falnak tamasztani. Ebbol te arra kovetkeztetsz, hogy megertette, jaj de jo! O meg azt gondolja, hogy jol kiszurtal vele, banat egy no, es ezzel atpakol a sohanapjan lesz sex kategoriaba. Egy inkompatibilis vilagban letezel. Es bar kifejezetten velemenyt kertel, eleg nehezen nyeled le, hogy gaz, ami fele haladtok.

Es nem, nem azt mondtam, hogy tedd szet neki 2 het utan, akkor is, ha nem akarod. Ne tedd. Azt mondtam, hogy egy nagyon intenziv randiszakasz utan, oriasi lesz a kontraszt, amikor racsapsz a kezere. Beetetted a baratod, es minden csalodas lesz neki, ami nem sex. Az meg neked lesz csalodas. Berohantal egy zsakutcaba, es arrogancival probalsz kitorni belole.

Erzem a ketsegeid, valszeg nem vagy sikeres a fiuknal, es most valaki erdeklodest tanusitott, de nem bizol benne, hogy csak nem egy kosza numerara kellenel. Az onertekelesed a melyben van, es nem akarsz trofea lenni. Teljesen zavart vagy. Nem lesz ennek jo vege. Ne a pincebe menj, csak vedd eszre, hogy a dolgok nem igy mukodnek. Nem tudod meguszni, hogy rendet tegyel a fejedben.

A legtisztabb az lenne, ha odamennel hozza, es elmondanad, hogy ugy erzed kicsit tul eloreszaladtatok es neked ez most nagyon kellemetlen. Mondd el, hogy ossze vag zavarodva, hirtelen jott, es szeretned a kapcsolatot, de egy lassabb tempora kene valtani. Marha nehez lesz. Ugyanis ahogy haladtok elore, az egy epitkezesrol szol. Mindket felnek szukseges jelezni, hogy haladtatok a multkori alkalomhoz kepest. Szoban tettekkel. Te most a sex elotti pozicioban vagytok, hogyan fogod ezt eloadni, hogy az elorelepes erzese megmaradjon? A fekhetsz mellettem szitut lehet kinkent elne meg. Legy oszinte, az normalis ferfiaknal sokat szamit. Mas eselyed meg ugy sincs. Szivesen!

43F

2019. aug. 3. 14:50
 26/33 A kérdező kommentje:

not... ő sikertelenebb a nőknél ,mint én a férfiaknál. Én elég vonzó vagyok,kb minden héten megállít valaki az utcán...legutóbb randira sétálva állítottak meg,hogy mit keresek itt egyedül,magányosan.....

vele pont azért kezdtem,mert olyannak tűnt lelkileg mint én. Ő maga is mondta évekig nem volt senkije. Én tudatosan nem kerestem pasit és utasítottam el mindenkit. Igaz,hogy hamar bele mentem abba,hogy akkor legyen kapcsolat,bár neki is mondtam hogy részemről ez még nem kifejezetten az...

Szerintem meg te érted az egészet félre,nem egy helyi macsóról van szó aki azonnal meg akar fektetni. Meg azért ,mert mondjuk az általád felvázolt helyzet lenne a normális vagy ideális attól még sok embernek tlejesen más szitu a normális...

Ez most olyan,hogy te felvázolod egy NORMÁLIS ember 1 év múlva összeköltözik,házasság,gyerek,meghal és beállítod,hogy aki nem így tesz az komplett őrült és tessék alaklmazkodni mert ennek pontosan így kell lennie!! pedig fel kellene fogni,hogy nem minden ember egyforma,és attól még miért lenne az egész gáz,hogy mi így csináljuk? hogy mi összejárunk ,de még nem szexelünk?miért hiszed azt,hogy ő mindjárt meghal csak,hogy betegye már? nehéz elképzelni,hogy mondjuk ő is bizonytalan még? ő is csak sodródik és élvezi a társaságom?

2019. aug. 3. 15:01
 27/33 Rockarc ***** válasza:
62%

Nezd, ha valaki ennyivel a sajat korosztalya ala valaszt, akkor azzal is van problema. Vagy a fiatal husira vadaszik, vagy periferiara szorult a sajat korosztalyaban. De most ez mindegy a kerdes szempontjabol.

Fiatal vagy es javareszt tapasztalatlan. Az, hogy az utcan folyamatosan leszolitanak, attol meg nem leszel kiegyensulyozott, te is tudod, hogy minek szol az. En csak a "tancrendet" irtam le, nem szentiras ez, ugy alakitod a kapcsolataid, ahogy akarod. De lathatoan nem ismered a ferfiakat. A kerdesed is ezert szuletett meg. Nem tehetek rola, hogyha neked nem tetszik a valasz, vagy a velemenyem.

43F

2019. aug. 3. 15:52
 28/33 anonim ***** válasza:
75%
Attól, hogy nem volt évekig szerencséje nőkkel, attól még ő is ugyanúgy dugni akar. :D
2019. aug. 3. 17:16
 29/33 anonim ***** válasza:
60%
Oka van annak hogy évekig nem volt szerencséje. Sokszor ilyenkor a megmentő természetű lányok hajlamosak beleképzelni hogy megtalálták a szent grállt. Pedig nem
2019. aug. 3. 17:37
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mennyire lehet kiéhezve, ha 2,5 hét után áthívott éjszakára? Majd írj holnap. Cseppet naív vagy, de betudható a fiatalságodnak.
2019. aug. 3. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!