Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogja érteni, hogy még nem akarok lefeküdni vele? Fiúk mit szólnátok?
Hat nekem is az jon le, hogy magad sem tudod mit akarsz. Ha lassitani akarsz, akkor 2,5 es fel het utan miert mesz szobara, amikor te is tudod, hogy ez mirol szol? Miert jarsz futoszalagon randizni, ha te joval lassabb tempot akarsz? Durvan meg fogod torni a kapcsolat ivet, es onnantol mar idohuzas lesz belole. O a bizalmat veszti el, te pedig ezt erzekelni fogod es meg bizonytalanabb leszel.
Ezt elbaltaztad. Ha lefekszel vele, akkor se jarsz jol, ha nem akkor sem. Basszus, ha ennyire nincs elkepzelesed egy kapcsolatepitesrol, akkor miert ismerkedsz? Kinek lesz ez igy jo? Fejben kene osszeraknod magad. A masik fel azt fogja hinni, hogy jatszadozol vele, kihasznalod az erzeseit, es jogosan. Az, hogy ez tudatos vagy sem, arrol o semmit nem tud. Mast mutatsz kifele, mint amit gondolsz. Barmelyik haverjanak elmeseli a sztorit a sajat szemszogebol, mind azt fogja tanacsolni neki, hogy felejtos. Neked most nem egy baratra van szukseged.
43F
Most olvastam 30 koruliek vagytok. Akkor megrosszabb. Az elozot amit irtam nyugodtan hatvanyozhatod.
43F
#11 leírt mindent. Én csak akkor mennék át aludni valakihez ha van sex. És te erre nem állsz készen! Ne aludj nála mert rosszul fog elsülni és méginkább elbizonytalanodsz! Várj egy olyanra akivel ilyen kételyeket nem érzel.
N
Már miért ne lenne elképzelésem egy kapcsolatról? :D hol futószalag randizás az,hogy 2 év után valakivel randizok? :D
Pont,hogy van elképzelésem,és nálam mindig is úgy volt,hogy együtt aludtam valakivel az nem jelentett automatikus szexet. Az én fejemben az van,hogy a csók,ölelés,bújás simán belefér már egészen korán is,hogy erősebb érzelmek legyenek. Maga a szex meg olyan,hogy csak akkor amikor már tényleg nagyon kívánom és már nem bírnám ki és tuti ,hogy ezt a pasit akarom hosszútávon is. Pár hét alatt nem lehet tudni,hogy 10000%,hogy őt akarom. Az,hogy a te világodba nem fér bele,hogy a csaj két hét után ne tegye szét a lábát a te bajod,de ettől nem kell mindenkinek azt tanácsolni,hogy jaj inkább zárkózz be egy pincébe,mert te nem akarsz szexelni rögtön,meg mert ott merészelsz aludni a pasinál szex nélkül.
Én még messzebb vagyok 30tól... ő van ott,azért írtam,de teljesen mindegy a pontos korom meg az övé is..
Hallod ne legyel mar ilyen pukkancs. Logikus dolgokat irt mindenki, nagyon modortalan ezert pincelakozni. Fogadd csak el, hogy nem mindenki olyan, mint te. A kiszemelted lehet ugy gondolkodik, mint itt sokan, hogy ha agyba visz valakit akkor nem puszizni meg filmet nezni akar, hanem szexelni.
Ha jot akarsz magadnak akkor a donteseidnel szamitasba veszed, hogy nem csak a te nezeteid egyedul a helyesek, mas eszjaras mogott is lehetnek eszervek.
Szoval a terveidet jo elore mondd neki, ne akkor, ha mar pizsiben vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!