Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg fogja érteni, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogja érteni, hogy még nem akarok lefeküdni vele? Fiúk mit szólnátok?

Figyelt kérdés
Kb 2.5 hete vagyunk együtt,de azt úgy hogy előtte nem ismertük egymást :D vagyis úgy van,hogy 2 hete randizunk és pár randi után végülis "összejöttünk" . Bár már sokat smárolunk és voltunk egymásnál és sokat beszéltünk ,de én még azért bizonytalan vagyok a dolgokban. Amúgy már 2 éve snekivel nem feküdtem le. És nem vagyok az aki csak úgy gyűjti a skalpokat,és megbeszéltük ma nála alszom. Tuti fogja kezdeményezni a dolgot,de én még nem akarom,bár kívánom meg ilyesmi,de nálam a szex oylan,hogy biztosnak kell lennem a pasiban,hogy nem bánom meg.
2019. aug. 3. 08:59
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
11%
Te saját magadban sem vagy biztos. Így minek párkapcsolatba kezdeni...
2019. aug. 3. 09:11
 2/33 A kérdező kommentje:
1, miért mondod ezt? :D
2019. aug. 3. 09:13
 3/33 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg kéne értenie, hogyha nemet mondasz
2019. aug. 3. 09:33
 4/33 anonim ***** válasza:
79%

Nem kéne előbb orvoshoz küldened?

Illene tudni hogy van-e valami herpesz vagy ilyesmi.. utólag nagyobb gond kikezelned és HPV esetén meg nem is lehet, az végleges fertőzés...

Hány évesek vagytok?

2019. aug. 3. 09:51
 5/33 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem mentális fogyatékos, felfogja. Ha nem szellemi retardált, megérti.
2019. aug. 3. 09:51
 6/33 anonim ***** válasza:
3%
skalpokkal hogy állsz rézbőrű? mennyi van eddig? :D
2019. aug. 3. 09:59
 7/33 anonim ***** válasza:
81%

Mondd neki ezt elore, mert ha a kanapen ultok es a combodat simogatja, akkor lehet, hogy sertodes lesz belole. Azt tanacsolom, hogy nyiltan kommunikalj, mert ha vadul smaroltok, ittatok is, izzik a levego es te az utolso pillanatban allitod le azt fogja hinni, hogy te csak fel akarod ot huzni es szorakozol vele.

Ha normalis akkor termeszetes lesz neki a keresed.

2019. aug. 3. 10:27
 8/33 anonim ***** válasza:
66%
Hány éves? Bizonyos kor felett valószínűleg nem fogja érteni, ha már egymáshoz is járkáltok.
2019. aug. 3. 11:03
 9/33 anonim ***** válasza:
15%

,,smárolunk''

Kategóriát tévesztettél

2019. aug. 3. 12:38
 10/33 A kérdező kommentje:

9, jaj már miért 100 évesen is ezt fogom mondani,hogy smároltunk a papával :D lol ,mert szerinted egy bizonyos kor fölött tilos használni bizonyos szavakat?

30 körüliek vagyunk

2019. aug. 3. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!