Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a legjobb baràtnőtök nyomulna a seàcra, akiről tudja, hogy alakulnak a dolgok közöttetek?
Az legjobb barátnőm és én egy helyen dolgozunk. Néhány hónapja csatlakozott a céghez egy srác, akit már akkor kiszemeltem magamnak (elmondtam a baràtnőmnek is). Többször leszólított , beszèlgettünk, pár napja haza kisért. Minderről beszámoltam a barátnőmnek.
Màr egy ideje èszrevettem, ha a ő is ott van, simán belevág a beszélgetésünkbe, hevesen elkezd sztorikat mesélni “nekünk” és be nem áll a szája, nem hagy szóhoz jutni. Nekem ez kicsit furának tűnt... aztán említette, hogy szerinte is helyes a srác, meg intelligens. Ezen kicsit felháborodtam és közöltem vele, hogy részemről ez egy barátságban tabu , erre azt mondta, hogy persze, ő soha nem hajtana rá ( részemről ez egy mélyebb dolog, nem csak egyszerű szimpátia és ezt ő is tudja, nem tinédzserek vagyunk már ezèrt is lep meg a viselkedése ) .
A srácot egyértelműen nem érdekli a barátnőm, viszont nekem nagyon kínos amikor észrevehetően teszi magát előtte.
Nem tudom mit kellene tennem mivel már említettem , hogy zavar , nem értem miért csinálja még mindig? Amúgy ezen kívül a barátságunk felhőtlen, de nem tudom, hogy ezek után folytatnom kellene e a baràtságot vele, mert láthatóan nem tiszteli az érzelmeimet.
Előre is köszi a válaszokat .
Ne tegyük tönkre a barátság szót!
"Amúgy ezen kívül a barátságunk felhőtlen". Nincs olyan, hogy ebben barátok vagyunk, másban nem. Tiszteletlenűl viselkedik.
Figyelemhiányos. Féltékeny. Ennyi. Sokan szeretik tenni magukat a nekik tetsző egyén előtt.
Amúgy ezek a női barátságok... :D
Ha ő a legjobb, milyen lehet a többi? :D
Pont az ellenseghez a legjobb a közelebb kerülni mert addig iranyithatod es befolyasolhatod es tudsz mindenröl.
Ha elkerülöd nem fogsz tusni semmiröl es szabad utat engetsz.
Amugy lehet en nem csinalom jol de en atengedem a terepet, en nem harcolok/"bunyozok" ffiert. Ha en kellek neki valoban, akkor ugy is velem jön tovabb.
Exem nöje volt ram egyszer feltekeny allandoan azt hittem velem csalja az exem, keresett hivogatott irt, nem ertette miert razom le miert nem felelek stb, egyszer megmondtam neki azt hogy mert csupan en nem fogok az exemnek azzal örömet okozni hogy ket nö miatta kap hajba. Azutan egyszer sem hivott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!