Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el mit érzek iránta?
Van egy nő aki nagyon tetszik és imádok beszélgetni vele de eléggé zavarban vagyok amikor beszélgetünk szerintem ezt már észre vette. Kb 2 hónapja ismerem.Nagyon aranyos és megértő. Szóval szeretném neki elmondani hogy többet érzek iránta. Nem szerelmet de valami fajta kötődést érzek és nem tudom hogyan fejezzem ezt ki. Nem akarom kellemetlen helyzetbe se hozni de szeretném ha tudná nekem ő többet jelent mint gondolná.Ti hogyan illetve mit mondtatok ilyen helyzetben? Vagy mi az amit nektek mondtak?
Egy két tippre lenne szükségem hogy elinduljak valamerre. Előre is köszönöm a válaszokat!
Hogy mondjam el hogy vágyom rád,
de szeretem az olcsó sör szagááát🤩
Hát, szerintem ebben a helyzetben össze kellene jönnöd vele, aztán majd alakul. :) Itt már nem dumálni kell! :)
N
Nem szabad letémadnonilyen erős dolgokkal senkit!
Csak szép lassan! Előbb derüljön ki, hogy te i érdekled őt. Legyen randi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!