Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek el mondjam neki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el mondjam neki hogy többet érzek iránta?

Figyelt kérdés

Van egy nő akivel rendszeresen le feküdtem csak szex kapcsolat volt. Egyszer rá vett hogy análisan elégítsen ki vibrátorral és szinte már napi szinten vágyom rá még akkor is ha nem kölcsönös a szex. Amióta ő kefél meg engem el kezdtem vonzódni hozzá és jobban élvezem a dolgot. Sokat gondolkodtam hogy bele szerettem e vagy sem de nem igazán juttotam döntésre. Mi a véleményetek erről?

Szerintetek el mondjam neki hogy amióta ő kefél engem azóta többet érzek iránta? 20/F

2017. máj. 17. 08:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem férfi is kitudna téged elégíteni,mert már seggbe kukira vágysz. 20/F
2017. máj. 17. 08:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazából nem

Férfira egyáltalán nem vágyok mert a nőket szeretem és szeretek velük szexelni.

Attól hogy férfi csinálná nekem attól kiráz a hideg.

2017. máj. 17. 10:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem. Ez csak a jo szex utani vagy. No para. Csinald, ne szervezd tul. Nem tart semmi orokke!
2017. máj. 17. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!