Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme a mai párkapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme a mai párkapcsolatoknak?

Figyelt kérdés
Alig van normális párkapcsolat,legtöbbször vagy kihasználáson alapul. Legtöbbször nem is tart sokáig mert megcsalják egymást,vagy kiszerettek egymásból. Egyre magasabb eljárások,ha nem felelsz meg akkor félrelép az egyik. Játszadozások, féltékenykedések. Miért nem lehet normálisan leélni 1 emberrel egy életet? Sokkal szebb lenne a világ.
2019. aug. 1. 20:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
52%

4-essel értek egyet. A régi időkben élő nők megalkudtak, kiszolgálták a férfiakat, eltűrtek mindent, cselédek voltak. A mai nők erre már nem hajlandóak, nekünk már nem kell megalkudni és ha kihűlt akkor nem erőltetjük a végtelenségig, hanem keresünk egy számunkra inkább ideális partnert. Ez megfelelő önismerettel sokkal könnyebb ez az önismeret nem 18 éves korban fejlődik ki nyilván, sokkal sikeresebbnek tartom a 30-as, 40-es években kezdődő kapcsolatokat. Nagyanyáink és Nagyapáink vajon mennyi önismerettel rendelkeztek 18 évesen?! Ha az ideális partnert választod, simán lehet abból élethosszig tartó kapcsolat. Igen azért bizony mindig tenni kel, tudom könnyebb volt amikor kiszolgáltak Titeket a nők, ez még keményen pörög a férfiak kollektív tudatában és gyűlölik a nőket amiért már nem hajlandók megalkudni. A nők mindenféle fejlődés terén sokkal előbb járnak mint a férfiak, ezért van most ekkora szakadék. Sajnos többnyire a sértődés és a csakazértse a férfiak hozzáállása bármiféle kritikára. Még elgondolkodni sem hajlandók, hogy esetleg van némi felelősségük. A válások több mint 80%át nők kezdeményezik, sokkal előbb érzik, hogy gáz van. A férfiakat még mindig a kényelem motiválja.A szexet/pénzt hajszoló tömeg pedig (hogy ezt is megemlítsem) Borzalmasan alacsony szinten van még a tudatosodásban-hasonló a hasonlót vonzza. Mindenkinek azt tanácsolom fejlődjön, ez a kulcsa mindennek és ez a kulcs egymáshoz.

35/N

2019. aug. 20. 20:04
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem egyhangúak a mai kapcsolatok. Annyira nem lehet általánosítani, mivel nekem ez a kapcsolat, neked az, sokadiknak meg a sokadik verzió. Ez a sok verzió közös nevezője nehezen jön ki az virtuális valóság által torzított A és virtuális valóság által torzított B képéből, ami ráadásul önismeret hiányában valós képnek vélt kép is egy vetített torzított kép. Tehát két, vagy három torzításon átesett személyiséggel ismerkedsz és ezt megfűszerezed társadalmi elváráskkal, amik neked sem tetszenek, de ahhoz kevés vagy, hogy önmagad add és őnmagadnak felelj meg az értékrendeddel. Másokat kérdezel, hogy ez ciki, vagy gáz, miközben nem a másik megítélése miatt élsz (vagy mégis?). Van, aki like-okat gyűjt és nem építi magát.

Ez a virtuális kommunikáció nagyon bonyolítja a dolgokat, hiszen sem az érzések, sem a metakomunikáció nem jön át rajta. Majd találkozol a másikkal a valóságban és nem az ideális, akit kaptál (a rá költött időd miatt). Így vissza akarod vinni, mint egy szakadt Nike cipőt, mert fogyasztasz...

Sok minden amit felsoroltam ott van a mai tinik 20asok gondolkodás módjában.

Így kva nehéz lehet csajozni.

Én simán becsajoztam egy BP-Alsóörs vonat úton. Ma beszélni egy fiatallal 2 órás vonat úton nehéz. Mond 2 szót. Mond egy aha-t. Nem válaszol a nyílt kérdésre. Minden tizedik szava a "mindegy".... Siralom.

2019. aug. 20. 21:48
 23/24 Savlekotő ***** válasza:
100%
Mert az ember többsége nem óhajt egy életen át hazugságban élni,szebb világ lenne ha kiszállnák egymás hálószobájából méhéből életéből..
2019. okt. 19. 17:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Minta csak én írtam volna a kérdést!! "Kapol" egy vírtuális ölelést!
2019. okt. 19. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!