Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja, hogy ez az utolsó randiajánlata, akkor azt komolyan is gondolja?
Most meg máson sem kattog az agyad, értem én. Van ilyen kérdező, hogy kicsit túltolunk valamit és pofára esünk. Te most estél pofára.
33/f
#10 Én meg nem akarom elhinni, hogy léteznek ilyen bugyuta nōk, akik visszautasítanak egy férfit, aztán várják, hogy az teperjen.
Nézz magadba, mielōtt másokat írsz le. Ha te nem szoktál egyértelmū válaszokat adni, akkor mièrt csodálkozol azon, ha netán félreértenek és azt hiszik van esély?
Annyira döntés képtelen, határozatlan nyomi vagy, hogy mások kell kitalálják helyetted, hogy nem akarsz randizni???:-/
Nőkben az a jó, hogyha kedves vagy hozzá, elhívod randizni 2-3x amit elutasít, utána többet ne hívod, elkezdi nemérteni a helyzetet, aztán elkezdi keresni a miértet, aztán 2 hét múlva jön, hogy vigyem el randizni, este meg már ágyban van.
Szeretem a nőket, egyszerűek.
"nem néztem ki ezt a korrektséget belőle"
Azért.. azon te is elgondolkodhatnál, mi az az előítéletesség..
A férfigyűlöletről meg még nem is beszélek.. pedig sugárzik a válaszodból, hogy lenézed a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!