Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 99%-a miért érti félre ha egy férfi kedves vele?
Mármint azt hiszik, hogy minimum már holnap a lába közé akarod dugni a micsodád, pedig közben még csak nem is tetszik.
Nem egyszer jártam már úgy, hogy elkezdtem beszélgetni egy nővel és érdekesnek személyiségűnek találtam, aztán újra beszéltünk és újra és a vége az lett, hogy hirtelen vagy már programot akar szervezni "nekünk" vagy elkezdett lerázni, de még arra sem volt elég gerinces, hogy megmondja, hogy miért, nem nekem azt ki kellett volna találnom, hogy az a baja, hogy ő azt hiszi, hogy én akarok tőle valamit.
Bocsánat, de a nők többsége miért ennyire ostoba? És pont a férfiakhoz, mikor ők állandóan kibeszélik a pasikat.
Mindig azt mondják a férfiak, nincs férfi-nő barátság, férfi hátsó szándék nélkül nem közeledik egy nőhöz. Ha olyat csinálna veled, amit a haverjaival is tud, akkor a haverjaival csinálja.
Nem értjük félre, figyelünk rátok, mikor beszéltek.
Kérdező, Te egyébként mit szerettél volna ettől a nőtől?Semmit?
Hiszek a férfi-nő barátságban de az nem így szokott kialakulni ahogy Te írod. El nem tudom egyébként képzelni ezt a helyzetet.
Megismerkedsz egy nővel, beszélgettek, majd ismét találkoztok-beszélgettek, majd ismét.
Tanulj az esetből és legközelebb ha hasonló helyzetbe kerülsz rögtön mond meg az elején,hogy Te csak sétát, beszélgetést és semmi többet nem akarsz. Nehogy már szegény nő megint többet gondoljon bele! :) :(
"Nem értjük félre, figyelünk rátok, mikor beszéltek."
Akkor figyeljetek jobban, mert elnézést, de nekem már a tököm is tele van azzal, hogy az összes nő "golfozónak néz" minket, olyannak akik csak és kizárólak "lyukra játszik".
5-ös Nagyon jól összefoglaltad, hogy "el sem tudom képzelni a helyzetet" itt a probléma, erről beszélek, hogy el sem tudjátok képzelni a helyzetet...
Ja és a "én csak barátkozni akarod" szöveg úgy pörög le ezekről a nőkről, mintha nem is hallották volna, elvben én ezt letisztázom velük az elején. Aztán mégis ez a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!