Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én dramatizálom túl vagy ő a bunkó?
Figyelt kérdés
Másfél éve együtt vagyok a barátommal és ezen a nyáron másodszorra megy el a haverjaival nyaralni én meg azért nem mentem sehova mert vele akartam lenni de ez még nem is olyan nagy baj de amióta elment alig hiv fel és ha felhiv akkor is a haverokkal röhög a telefonba. Nem rég felhivott és nagyon jó kedve volt (túl jó kedve de nem piától mert nem iszik) és bejelentette hogy megmasszírozta egy csaj. Én erre felkaptam a vizet mert én is megszoktam maszirozni és nagyon szereti és rosszul esett ez a dolog. Én vagyok a hibás vagy ő?2010. júl. 11. 21:45
31/37 anonim válasza:
Jaj ne:(most olvastam,hogy szakított:'(én írtam az utolsót...sajnálom:(
32/37 A kérdező kommentje:
oké köszönöm. Nagyim is mindig azt mondja hogy ne alázkodjak meg. Megfogadom
2010. júl. 14. 12:41
33/37 A kérdező kommentje:
semmi baj akokr is megfogadom hogy nem alázkodok meg hátha eszébe jut hogy bocsánatot kérjen
2010. júl. 14. 12:42
34/37 anonim válasza:
Jól teszed fogadd is meg!
Nagyon sajnálom:(Tökre átérzem:(
35/37 A kérdező kommentje:
köszi szépen sokat segítettél :P
2010. júl. 14. 12:45
36/37 anonim válasza:
Ennek örülök:)
HA ilyet tett veled, nála már csak jobbat kaphatsz;)
37/37 A kérdező kommentje:
Hát most még úgy vagyok vele hogy vagy ő vagy senki. Azért másfél év nem megy el olyan könnyen
2010. júl. 14. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!