Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én dramatizálom túl vagy ő a bunkó?
Figyelt kérdés
Másfél éve együtt vagyok a barátommal és ezen a nyáron másodszorra megy el a haverjaival nyaralni én meg azért nem mentem sehova mert vele akartam lenni de ez még nem is olyan nagy baj de amióta elment alig hiv fel és ha felhiv akkor is a haverokkal röhög a telefonba. Nem rég felhivott és nagyon jó kedve volt (túl jó kedve de nem piától mert nem iszik) és bejelentette hogy megmasszírozta egy csaj. Én erre felkaptam a vizet mert én is megszoktam maszirozni és nagyon szereti és rosszul esett ez a dolog. Én vagyok a hibás vagy ő?2010. júl. 11. 21:45
21/37 A kérdező kommentje:
Ajjjj én már eztnem bírom! Felhívtam és olyan szépen megkérdeztem hogy mit csinál és azt mondta hogy nehogy már én kérjem őt számon. Erre azt mondtam hogy úgy beszél velem mint ha nem lennék senkije és azt mondta ha igy folytatom akkor senkim nem lesz. Amióta elment ugy beszél velemmint egy kutyával. Szeretem nagyon de rosszul esik hogy így beszél velem. Kikapcsolta a telefonját is hogy ne tudjam felhívni. Szerintetek mint csináljak vagy mitől változhatott meg??
2010. júl. 12. 20:23
22/37 anonim válasza:
lehet, hogy a haverok hatására... és szerintem ne hívd. tudom, nagyon nehéz, nekem sem szokott menni kibírni, tiszta ideg vagyok olyankor, de ilyenkor tényleg az kell, hogy lehiggadja magát. ha utána sem jelentkezik, amikor hazajön, akkor ő már tényleg nem szeret téged... nem tudom, hogy akarsz e úgy együtt lenni vele, hogy fájdalmat okoz, és nem szeret téged...
23/37 A kérdező kommentje:
szakított.:(
2010. júl. 12. 22:06
24/37 anonim válasza:
szerintem jobb lesz neked nélküle. semmiképp se fuss utána. fölösleges. ha ezért szakít, akkor egy tahó.
25/37 anonim válasza:
nehogy már ilyen tahóval legyél.semmibe sem vesz nem látod?jó hogy így kihasznál téged, még akkor is ha csak haverokkal van?egyáltalán veled miért nem tud elmenni pár napra valahova nyaralni miért csak a haverokkal?aztán meg így beszél veled,mint egy kutyával?!! hagyd a francba szerintem jobb lenne neked egy normális,rendes pasi(már ha van ilyen)..
26/37 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazatok van és haragszok is rá rendesen csak az a baj hogy szeretem és azt mondja hogy ő is. De csak amióta elment azóta ilyen amugy meg tök rendes aranyos volt most meg pár napja tök bunkó. Remélem azért rá jön hogy ő volt tapintatlan. A telefonba azt mondta hogy elege lett belőlem hogy állandóan b*sztatom. (nem az miért basztatás ha megkérdezem hogymit csinál)
2010. júl. 13. 10:01
28/37 A kérdező kommentje:
kösz -.-
2010. júl. 14. 12:02
29/37 anonim válasza:
Ha gondolod írj privit,én is hasonlóban voltam:)L
30/37 anonim válasza:
Szia!
Egyet mondok egy pasinak SOHA ne alázkodj meg!
ha kell csapj, egy balhét,ezért,hogy még is mit jelentsen ,egy másik csaj masszírozza és veled meg el se megy sehova!
Ha szeret,akkor úgy is ő fog bocsánatot kérni;)
De ha hiába beszélsz a fejével,akkor hagyd a p.csába és szard le magasról,egy ideig ne szólj hozzá.Tudom szereted,de ha valakit szeretsz,akkor majd úgy is bocsánatot kérsz,mert nem akarod elveszíteni;)És Ő fog majd bocsánatot kérni!Mint mondtam,ne könyörögj neki és ne alázkodj meg,mert csak magaddal b@szolki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!