Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én dramatizálom túl vagy ő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én dramatizálom túl vagy ő a bunkó?

Figyelt kérdés
Másfél éve együtt vagyok a barátommal és ezen a nyáron másodszorra megy el a haverjaival nyaralni én meg azért nem mentem sehova mert vele akartam lenni de ez még nem is olyan nagy baj de amióta elment alig hiv fel és ha felhiv akkor is a haverokkal röhög a telefonba. Nem rég felhivott és nagyon jó kedve volt (túl jó kedve de nem piától mert nem iszik) és bejelentette hogy megmasszírozta egy csaj. Én erre felkaptam a vizet mert én is megszoktam maszirozni és nagyon szereti és rosszul esett ez a dolog. Én vagyok a hibás vagy ő?
2010. júl. 11. 21:45
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
de ha én csináltam volna ezt akkor ő egyböl szakitott volna főleg ha másik srác maszirozna
2010. júl. 11. 21:58
 12/37 anonim ***** válasza:
akkor márcsak azért is masszíroztasd meg magad egy pasival és utána hívd fel...
2010. júl. 11. 22:02
 13/37 anonim ***** válasza:
Szia! A barátodat engedni kell a barátokkal nyaralni, de az kicsit furcsa, hogy veled egyszer sem ment még el. Ennek oka van? Ő nem akar? A masszírozás... vissza vágnod felesleges, mert rögtön levágná, hogy csak azért csináltad mert ő is, és röhögne egy jót. Ha haza jött a nyaralásból, nem árt vele elbeszélgetni, hogy ki a fontosabb, te, vagy a haverok, mert most nagyon úgy tűnik, hogy a haverok. Én a páromtól ezt biztos nem nézném el. A barátod, ha nagyon akarja, és igazán szeret, megtalálná az arany középutat a haverok és közted.
2010. júl. 11. 22:08
 14/37 A kérdező kommentje:
áhh hiába fogok vele beszélni ugyis én leszek a hibás valamiért. Mindig talál vmi amiért én jövök ki rosszul és ha olyan kedve van akkor néha rájön hogy ő volt a bunkó néha meg elvárja hogy én kérjek bocsánatot.
2010. júl. 11. 22:11
 15/37 anonim válasza:

Huh ez így szar lehet:/velem is volt már hasonló dolog...aztán beszéltem vele akkor megígérte hogy változni fog aztán ugyan úgy folytatta tovább mintha meg se kértem volna és ezt már egy csomószor csinálta:/gondolom szereted őt és nem olyan könnyű az hogy hagyd a pics*ba ahogy írják itt egy páran ez nem ilyen egyszerű...hát nem is tudom mit tehetnél...ha te beszélsz vele szerinted változna a kedvedért?és egyértelmű hogy nem te vagy a hibás...viszont hagyni kell

hogy a barátaival is legyen persze téged se hanyagoljon el ez miatt..mert gondolom ő is szeret téged.

2010. júl. 11. 22:29
 16/37 A kérdező kommentje:
szeretjük egymást nagyon és nem szeretném elhagyni de rosszul esik hogy elhanyagol
2010. júl. 11. 22:31
 17/37 anonim válasza:
Akkor pedig próbáld vele megbeszélni ezt az egészet ha vissza jött a nyaralásból...nem veszítesz vele semmit..sőt
2010. júl. 11. 22:39
 18/37 A kérdező kommentje:
Felhivtam és megkérdeztem tőle hogy miért csak egyszer kétszer hiv fel egy nap meg hogy miért nem birja felvenni a telefont és azt mondta hogy azért ment el hogy kikapcsolódjon és hogy nem fog nekem magyarázkodni és természetesen én voltam a hülye engem b*szott le és azt mondta hogy elgondolkozhatnék én meg anniyt mondtam neki hogy teis gondolkozz el azon hogy menniyre elhanyagolsz és kinyomtam. Vártam hogy vissza hiv e mert ilyenkor mindig vissza hiv de nem hivott még azóta. Amikor itthon van akkor 10 percenként felhiv most meg egy nap 1-szer 2-szer. Megértem hogy a haverokkal akar lenni meg jól érezni magát de azért ennyire nem kéne elhanyagolni mert hiányzik és nagyon rosszul esik. Az meg mégjobban rátesz hogy azt hiszi én vagyok a hibás
2010. júl. 12. 16:30
 19/37 anonim ***** válasza:

hulye,o nem akar mar teged,es ha tud egy kis "pua" sagot,biztos nem fog felhivni,te innen arra ne hivd ne valaszojjal,ne irjal,ha kibirod,majd utanna rajon hogy mit veszitett,de ti nok pont ezt nem birjatok ki,hadd legyen egyedul,amikor vissza is jon egy hetig legalabb ne is valaszojjal sem sms sem hivas semmire,majd meg fog halni erted,hidd el,mert tudom hogy mit beszelek.

clyde88

2010. júl. 12. 18:26
 20/37 A kérdező kommentje:
De félek hogy ha nem szólok hozzá stb akkor megsértődik és szakítani fog. Ismerem
2010. júl. 12. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!