Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha megjegyzéseket tesznek rám, mert egyedül vagyok? N/27
De most ez kit érdekel, őszintén? :D
Nekem meg most lesz vége egy 8 éves kapcsolatomnak.. Akkor?
28N
Én is ugyanígy vagyok, de ez nem ilyen egyszerű. Van aki találkozik rendes, tisztességes férfival/nővel, arra azt mondom hogy rendben van, így a helyes, alapítsanak családot. De ha csak azért állsz össze valakivel hogy legyen társad, hát abból semmi jó nem lesz. Most írhatnám testvérem példáját, aki megvan vezetve, de ha neki a kapcsolat kell, majd tanul belőle ha felfogja.
Mindenki a saját életét viszi, a másikhoz nincs közünk. Én is megkapom naponta hogy 30 évesen miért nincs nő, hát azért mert még nem találkoztam becsületes és őszinte nővel, akivel érdemes lenne összejönni.
Én pedig nem fogok megházasodni, és valószínűleg sosem lesz gyerekem :)
Menekülnék a családi összejövetel, esküvő és hasonló társadalmi elvárások elől, mivel kicsit sem vagyok családcentrikus.
Nem azt mondom, hogy lenézem azokat, akik pl téged is megszólnak, de nem tartom őket túl kompetensnek rengeteg számomra fontos és érdekes témában.
Unalmasak , fárasztóak és egyszerűek.
Ez a nő nagyon bunkó volt. Ha levetted volna akkor ott a helyszinen visszavagtal volna a valassal!
Annak idejen nekem is jöttek ilyennel, h miért nincs gyerekem,csak vissuavahtam h jo a szabadság meg nyugalom,es az már senkinek se tetszett,utana nem kérdezettek többet.
Amugy meg azt is csinalhattad volna h dicsekedsz a nőnek h de van egy nagyon gazdag pasi es mennyire odáig van érted megmiket költ rád meg hova visz kirándulni luxusutra...
Ez egy hülye játék...ha elkezdi folytasd ha ez kell neki!
Nem lehet és nem is érdemes visszaszólni, mert tényleg az az élet rendje és az elvárás hogy fiatalon megnősül ill. férjhez megy valaki. Azt mondják ha valaki 25-30 éves korában egyedül van, azzal gondok vannak. Nincs gond, csak nem mindenki vágyik társra. Egyedül élni bizonyos szempontból tökéletes, viszont vannak dolgok amiket párban jobb csinálni, pl kimozdulni valahova.
Én se szeretem ha velem foglalkoznak miért vagyok egyedül. Mentegetőzni nem szabad, és magyarázkodni sem.
“Azt mondják ha valaki 25-30 éves korában egyedül van, azzal gondok vannak.“
Szerintem ezt ma már senki nem gondolja így, max az öregek. Az emberek nagy része manapság 30 felett alapít családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!