Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha megjegyzéseke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha megjegyzéseket tesznek rám, mert egyedül vagyok? N/27

Figyelt kérdés
Nemrég találkoztam egy volt osztálytársam anyjával, aki ecsetelte hogy a lányának milyen nagy esküvője volt, meg hogy már unokája is van. Kérdezte nekem van-e valakim, és mire hogy nincs, azt mondta hogy hogy nincs senkim, igazán találhatnék már valakit. Ebből azt szűröm le hogy mások biztos azt gondolják a kutyának se kellek.
2019. júl. 27. 11:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Engedd el a füled mellett.
2019. júl. 27. 11:18
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Ilyenek az emberek. Kapjuk ezt mi is. Idővel megszokod.
2019. júl. 27. 11:19
 3/21 A kérdező kommentje:
Bezzeg akinek van valakije arra nem tesznek megjegyzéseket.
2019. júl. 27. 11:20
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Nem kötelező mindenkinek 20 évesen leelleni, aztán 40 évesen elváltnak lenni.
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
Nincs jobb dolga?? Szrd le! Mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Az én környezetemben is vannak minden lében kanalak, ignorálom őket.
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a 4-es nagyon jól mondja! :D
2019. júl. 27. 11:21
 7/21 anonim ***** válasza:
79%

Remélem néhány év múlva ismét találkozol majd ezzel az anyukával, és elújságolhatod, hogy megtaláltad az igazit, és szépen, átgondoltan haladnak a dolgaid.

Ő úgy is csak sunnyogni fog, hogy a nagy esküvőből nagy válás lett, a korán jött gyerkekkel meg ott áll a kislánya egyedülálló anyaként.

Akinek mindössze ennyi életcélja van, az az esetek 90%-ában így jár. Elgondolkodtató, hogy miért nem azt ecsetelte, hogy a lánya most szerezte meg a másoddiplomáját, vagy hogy egy épp egy szupee melóhelyre került...

Kicsit se rörődj a megjegyzésekkel! Nem biztos, hogy az a jó út, amit ez az anyuka hisz.

2019. júl. 27. 11:21
 8/21 anonim ***** válasza:
33%

Nem kell az embernek mindig kapcsolatban lennie. (az sem normális)

Kell egyedül is lenni, így jobban meg tudod magad ismerni. És néha elég a kapcsolatból is, kell egy kis pihenő.

Szomorú, hogy a nők jelentős részének még mindig az az életcélja, hogy házasodjon meg elljen.

Ha sok ilyen idiótával találkozunk elegünk lesz és akkor durvulni kell.

Egyrészt semmi köze hozzá, hogy van-e valakid. Ahhoz ahhoz sem hogy miért.

Örüljön a saját kölykének és kész.

Másrészt meg kell mondani neki, ha mégegyszer ilyennel jön, hogy neked nem ebben merül ki az életcélod. Vannak más fontos dolgok is az életben.A kapcsolatot meg nem kell erőltetni,az csak szar szokott lenni.

Na és persze az is igaz, amit a 4-es és 7-es mond.

Én példáául megvetem az ilyet, aki 20-as évei elején házasodik. Ezek szoktak úgy vislekedni, hogy ki ha én nem. (tudod, őt már eljegyezték, már házasodott, már fattyai vannak, te meg.... te meg vígan élsz)

Nyomja a kölyköket ki magából, aztán 35 körül bevillan, hogy hát nem is élt. Fiatalsága szarospeulsra ment el, férje már kolonc, vagy éppen apu kúrogat félre(vagy tervezi). Aztán válnak.

"...igazán találhatnék már valakit"

Válaszold rá, hogy te megválogatod, hogy kivel jössz össze, nem házadsodsz az első jött-menttel, azért hogy a társadalom elégedett legyen veled. :D

2019. júl. 27. 11:45
 9/21 anonim ***** válasza:
90%

RÓBERT 1998

Nincs. Ebben az országban mindig a másik dolgával foglalkoznak a sajátjuk helyett. Leginkább azért, mert akkor a saját nyomorult életük nem kerül palettára. Sokszor az ilyen mással foglakozóknál van otthon nagy gebasz, csak azzal nem mer szembenézni.

A másikoldala pedig az lehet, hogy így azt hiszi jobb a másiknál. Pedig nem.

2019. júl. 27. 11:48
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel egy tök idegen ember véleménye.
2019. júl. 27. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!