Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik már feladták a csajozást! Mikor jött el az a pont amikor azt mondtátok hogy ELÉG?
A tinikoromat sóvárgással töltöttem, de akkoriban még azt hittem hogy csak azért ilyen felszínesek a lányok mert még gyerekek vagyunk.
A huszas éveimben borzasztóan hatott rám a felismerés hogy a párkeresés pont ugyanolyan mint gyerekkorban. A külső visz mindent, a csúnya srácok pedig nem igazán kellenek a nőknek.
Olyan 25 éves koromig csajoztam elég aktívan, nagyon sokat próbálkoztam.
Több mint egy évtized alatt egy kezemen meg tudom számolni hogy őszinte, kedves szavuk volt hozzám lányoknak.
Menekültek előlem, jéghidegek voltak velem. Gúnyoltak, nevettek rajtam, megaláztak.
A rengeteg ismerkedésbe,udvarlásba fektetett energia a hosszú évek alatt pár szexet eredményezett, de ennyi.
SOHA nem volt barátnőm, soha nem éltem együtt nővel, azt se tudom mi az hogy párkapcsolat.
27 körül csaptam az asztalra és azt mondtam : ELÉG! Nem csinálom tovább. Lemondtam a nőkről, nem érdekelnek.
Soha egyetlen lány se álmodott rólam, de többé én se álmodom róluk. Nem izgatnak. Többé nem veszem észre se őket. Nincsenek nők már a világban számomra.
Így váltam Incellé.
F/28
"Gondolom tökös, jó dumás, magabiztos, domimáns, humoros sem vagy. Ezek legalább annyit számítanak, mint a külső."
Semmivel se voltam rosszabb mint azok a nők akiknél próbálkoztam.
16-17 évesen tudtam már hogy soha nem lesz semmi.
Amikor 24 évesen az egyetlen lány is elutasított aki hozzám szólt valaha, akkor lett 100% a történet.
36/f szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!