Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Lefeküdtem egy híres emberrel.
Lenyűgözött hogy híres és rögtön lefeküdtél vele mint valami kis rajongó fruska. Szerinted hányan vannak még így vele? :) Attól hogy csókolgatott még nem jelentett többet egy ürítésnél - vannak pasik akik kifejezetten szeretnek csókolózni, nyilván ő is közéjük tartozik de attól még az ürítés az marad, ami. Ennyi idősen már lehetne ennyi tapasztalatod meg ennyire naivnak sem kéne lenned.
Találkozol vele amíg keres, megdgatod magad aztán lesz egy szép emléked amit öreg napjaidon mesélhetsz - ennyi.
Ennél többet ne képzelj bele. Az meg hogy először úgy kommentelsz mint valami felhőkön csücsülő, rajongó, fülig szerelmes tini - aztán azt írod hogy nem voltál még szerelmes..... ccccc hagyjuk már.
Kezeld a helyén és az se bántson ha a szemed láttára másik csajjal vonul el akit aktuálisan megdg.
N/32
Nem az nyűgözött le hogy híres. Ő nyűgözött le. Azért mert lenyűgöző. :) Valóban szép emlék lesz.
Még egyszer leírom, nem képzelek bele most már semmi komolyat. Meg voltam ijedve mit csináljak de végülis megérte kiírnom a kérdést. Megerősítettetek abban hogy nem szabad kihagyni az életedből valamit, amitől akár rövid ideig is de boldog vagy.
Az előbb nyanya voltam most meg már pasi vagyok? Alakul. :D
Lehet hogy néha nem túl nőies a szóhasználatom. Tudod leginkább pasi haverjaim, barátaim voltak mindig is. Azt hiszem a hozzászólásokat olvasva nem kérdés miért. Még mielőtt valaki okos ebbe is beleköt, igen, pasi haverjaim. És képzeljétek nem feküdtem le velük. :D De hadd ne kelljen már elmesélnem az eddigi életemet légyszi. Még a végén megsajnálnátok. ;)
"azt a lányt akit csak elvisznek egy körre nem nagyon smárolgatják. "
Ez nem egészen így van. SOkan a prostival is smárolnak.
Én dugnék vele 1-2x még, aztán utána ha írna akkor már nem érdekelne. 🙊😌
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!