Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Lefeküdtem egy híres emberrel.
Értem.:)
Hát mondd el neki, mit szeretnél! Ne sodródj bele olyan helyzetbe, amit nem szeretnél!
Fogalmazd meg neki, hogy szeretnéd kedvesednek, ezért is történhetett, hogy múltkor belesodródtál egy ilyen helyzetbe, de többször nem szeretnél. Látod, hogy kedvese van, neked ez így nem pálya.
Közelebb van a 30hoz. :)
Amúgy ha egy hosszú csókból lett szex és közben is sokat csókolóztunk az jót jelent. Nem? :D Mármint akit csak meg akar dugni (üríteni) azzal nem csókolózna.
"Mármint akit csak meg akar dugni (üríteni) azzal nem csókolózna."
Én nem tudom, honnét veszitek itt többen is, hogy van ilyen csakmegdugás. Urban legend. 130-as IQ és érettségi felett az emberek legalábbis egy tartós szabdidőpartnert akarnak hosszúhosszú szerelmeskedésekkel ((vagy ha perverz, akkor is hosszúprogramos, akkor általában 150 feletti az IQ, és többnapos nemszerelmeskedés együttlétek)).
Csak nem jön össze nekik. Ők cseszik el, csak nincsenek ennek tudatában. Ezt utólag van aki aztán csakmegdugásra tervezettnek gondolhatja, nem tudom. Én még ilyen fiút nem láttam.
Nem 30. Épphogy közelebb van a 30-hoz.
Találgatunk? :D Egyik sem. De úgyse árulom el ki az.
26? Mindegy, akkor is késő.
Rock, pop vagy mulatós?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!