Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Lefeküdtem egy híres emberrel.
xDD
Mulatós nem az én világom.
Ó... :D Hát szörnyen nem ismersz te meg, cica. Minden fellépésén megdug valakit? Juj. Most aztán újat mondtál. :) Szerelem? Ugyan már. Sose voltam szerelmes nem is leszek. Csak nagyon vonzódom hozzá. Bejön a stílusa a külseje úgy egyben az egész és nem azért mert híres. Annak csak azért örülök, mert ha nem lenne az lehet sose ismerem meg.
(Találgathattok de úgyse írom le ki ő mert nem fogok kib*szni vele.)
“Szerelem? Ugyan már.”
Idézem a második hozzászólásod: Még egyszer megtenném menthetetlenül belezúgnék. Lehet már így is. :(
Ha már hantázol, legalább arra emlékezz, hogy pár sorral ezelőtt mit írtál😂
Egyszer Dévényi Tibi bácsi mesélte, hogy egyidőben 8 csaja volt.
Gondolj bele: ráírtál ő válaszolt, aztán találkoztatok és azonnal szex is volt. Szerinted mennyien írnak rá erre a pasira. Szerintem sokan. A szemrevalóbbakat elkapja, a többit elhajtja. Ez eléggé napi rutin. Én már olyat is hallottam, hogy csak annyi történt, hogy a híres ember fellépés után bement az öltözöbe és az épp ott tartozkódó csajt elkapta és megdugta. Szó nélkül. A csaj meg hagyta. Szóval nem tűnik ez egy szerelmi sztorinak. Te odavagy egy sztárért, ő meg kihasználja ezt meg téged. Hidd el ez csak addig fog tartani, amíg ő akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!