Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ertessem meg a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ertessem meg a barátommal hogy ne fogdosson ott mások előtt?

Figyelt kérdés

Mindig fogdossa a nemi szervem. Neki mindegy ki lát. Szüleim előtt is ezt csinálja és idegesít nagyon. Már mondtam neki hagyja abba de akkor is csinalja.

2 éve vagyunk együtt

2019. júl. 24. 20:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

jézus :DD

Még ha a melleid (ha van) akkor lehet néztem volna... De nyúlkálni bugyiba..grrr

Apád helyébe rég kivágtam volna

2019. júl. 24. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Kamu kislány estére.
2019. júl. 24. 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Szakíts vele!
2019. júl. 24. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Beteges.
2019. júl. 24. 20:51
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Az én párom a fenekem tapizza állandóan. Aztán mikor szólok neki még megsértődik. A hülyegyerek.

N

2019. júl. 24. 20:53
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Kérd meg, szólj rá, üss a kezére, kérd egy kutyaidomár segítségét... Végtelen lehetőséged van.
2019. júl. 24. 20:54
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

Kérdezd meg, h amúgy értelmi fogyatekos-e, h többszöri kérésed ellenére sem hajlandó normalizálni magát... vázold neki, h nyilván vmit nem értett kristálytisztán, és tudni szeretnéd, h a kérésed melyik része nem érthető számára?

Nekem is volt egy ilyen őstulok, mindent és mindenkit is lexaró exem - nem véletlenül ex...

2019. júl. 24. 21:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Ruhán keresztül fogdos
2019. júl. 24. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen exem hiaba kertem szepen vagy csúnyán csak sertodes lett belőle, a válasza "akkor hozzad se nyúlok"
2019. júl. 24. 21:44
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen fiúnak kicsi az önbizalma és azért akarja épp mások előtt, mások szeme láttára megmutatni, hogy ő milyen bátor.

Erélyesen figyelmeztesd, hogy ezzel a gyakorlatával vagy felhagy (nehezen fogja megtartani az ígéretét, de lehetséges...), vagy véget vetsz a kapcsolatnak.

Esetleg, amikor mások előtt is tapogat, akkor hangosan (hogy mindenki hallja) figyelmeztesd őt és add tudtára, hogy a barátja vagy és nem a ku...

Ffi.

2019. júl. 25. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!