Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ertessem meg a barátommal hogy ne fogdosson ott mások előtt?
Mindig fogdossa a nemi szervem. Neki mindegy ki lát. Szüleim előtt is ezt csinálja és idegesít nagyon. Már mondtam neki hagyja abba de akkor is csinalja.
2 éve vagyunk együtt
jézus :DD
Még ha a melleid (ha van) akkor lehet néztem volna... De nyúlkálni bugyiba..grrr
Apád helyébe rég kivágtam volna
Az én párom a fenekem tapizza állandóan. Aztán mikor szólok neki még megsértődik. A hülyegyerek.
N
Kérdezd meg, h amúgy értelmi fogyatekos-e, h többszöri kérésed ellenére sem hajlandó normalizálni magát... vázold neki, h nyilván vmit nem értett kristálytisztán, és tudni szeretnéd, h a kérésed melyik része nem érthető számára?
Nekem is volt egy ilyen őstulok, mindent és mindenkit is lexaró exem - nem véletlenül ex...
Az ilyen fiúnak kicsi az önbizalma és azért akarja épp mások előtt, mások szeme láttára megmutatni, hogy ő milyen bátor.
Erélyesen figyelmeztesd, hogy ezzel a gyakorlatával vagy felhagy (nehezen fogja megtartani az ígéretét, de lehetséges...), vagy véget vetsz a kapcsolatnak.
Esetleg, amikor mások előtt is tapogat, akkor hangosan (hogy mindenki hallja) figyelmeztesd őt és add tudtára, hogy a barátja vagy és nem a ku...
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!