Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy juthatnának kompromisszumra a szüleimmel a barátommal való nyaralást illetően?
22 évesen azért már elmehetsz a barátoddal nyaralni,és sztem bőven belefér az együtt alvás is.
Kérdezd meg miért nem akarják.Magyarázzák el az idokaikat.És aztân mondd el,hogy ùgy érzed(ez fontosz két szó)elég érett,és felelőségteljes vagy,ahhoz,hogy egy ilyen kirándulás ne okozzon gondot.Ráadásul mind egy szobában alszotok.De ha ők nem gondolják ugyan így az sértő,hisz nem bíznak benned.Egyùttal megkérdőjelezik a saját nevelésük eddigi helyességét is,nem bíznak magukban sem,hogy jó nevelést biztosítottak számodra.
Én is 22 vagyok, és eszembe nem jutna megkérdezni a szüleimet, hogy mehetek-e. Nagylány vagy már, megmondod nekik, hogy mész és kész, aztán tartod is magad hozzá. Az a baj amúgy, hogy az önállóságért való harcot nem most kellene elkezdeni, hanem már tiniként kellett volna fokozatosan.
Miért nem akarják egyébként a szüleid, hogy menj, van rá valami ésszerű magyarázatuk? Ha még abban a hitben dédelgetik magukat, hogy szűz vagy, akkor nyugodtan felvilágosíthatod őket, hogy szexelni nem csak este lehet, amikor egymásnál alszatok.
Felnőtt vagy, viselkedj is úgy, és ne pitizz a szüleidnek. Egy olyan nyaralás, amiért fizetni kéne, és ha nem dolgozol, esetlegesen nekik kellene állniuk az más, mert lehet beleszólásuk abba, hogy kívánják-e finanszírozni a dolgot vagy nem, de itt gondolom nem ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!