Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy juthatnának kompromisszum...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy juthatnának kompromisszumra a szüleimmel a barátommal való nyaralást illetően?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, fél éve vagyunk együtt a barátommal. Van egy nyaralojuk, ahová a családja meghívott pár napra. Mindenki egy szobában aludna, kicsi a ház. A szüleim mégsem engednek, pedig ismerik a barátomat, és kedvelik is. Együtt alvást sem engednek, de most tényleg szeretnék elmenni, nem megbántani a családot , és hogy a barátom se érezze azt, hogy nem bíznak benne. Van valami javaslatotok?

2019. júl. 15. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Állj a sarkrkadra, 22 vagy negogymàr a szülxők mondják meg mit tehetsz.
2019. júl. 15. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Szard le. Rég elmúltál 18, ideje békénhagyniuk téged. Én ezt csináltam, és bevált. Kicsit erős módszer, de működik.
2019. júl. 15. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen azért már elmehetsz a barátoddal nyaralni,és sztem bőven belefér az együtt alvás is.

Kérdezd meg miért nem akarják.Magyarázzák el az idokaikat.És aztân mondd el,hogy ùgy érzed(ez fontosz két szó)elég érett,és felelőségteljes vagy,ahhoz,hogy egy ilyen kirándulás ne okozzon gondot.Ráadásul mind egy szobában alszotok.De ha ők nem gondolják ugyan így az sértő,hisz nem bíznak benned.Egyùttal megkérdőjelezik a saját nevelésük eddigi helyességét is,nem bíznak magukban sem,hogy jó nevelést biztosítottak számodra.

2019. júl. 15. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Add oda anyádnak a szemelyigazolvanyod, hogy biztos elfelejtette, hogy 22 elmúltal.
2019. júl. 15. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a többiek mondják. 22 évesen már a világon mindenhol nagykorúnak számítasz. A szüleidnek szólj, hogy elmész, írd fel nekik, hogy hova mentek és menj, ha szeretnél. Ennyi idősen már nem úgy működik, hogy engednek, vagy sem. Ezt szépen, nyugodtan beszéld meg velük.
2019. júl. 15. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pakold be a cuccod,és menj,és mondd hogy majd minden nap jelentkezel hogy minden rendben.Az más kérdés hogy nem mennék oda ahol mindenki egy szobában alszik :) Inkább kint sátoroznék a ház mellett.
2019. júl. 15. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is 22 vagyok, és eszembe nem jutna megkérdezni a szüleimet, hogy mehetek-e. Nagylány vagy már, megmondod nekik, hogy mész és kész, aztán tartod is magad hozzá. Az a baj amúgy, hogy az önállóságért való harcot nem most kellene elkezdeni, hanem már tiniként kellett volna fokozatosan.

Miért nem akarják egyébként a szüleid, hogy menj, van rá valami ésszerű magyarázatuk? Ha még abban a hitben dédelgetik magukat, hogy szűz vagy, akkor nyugodtan felvilágosíthatod őket, hogy szexelni nem csak este lehet, amikor egymásnál alszatok.

Felnőtt vagy, viselkedj is úgy, és ne pitizz a szüleidnek. Egy olyan nyaralás, amiért fizetni kéne, és ha nem dolgozol, esetlegesen nekik kellene állniuk az más, mert lehet beleszólásuk abba, hogy kívánják-e finanszírozni a dolgot vagy nem, de itt gondolom nem ez a helyzet.

2019. júl. 15. 22:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A szüleim szerint még rengeteg időnk lesz később együtt lenni, nem kell mindent azonnal. Azt nem tudják, hogy szűz vagyok-e, de inkább a naivitás hiteti el velük, hogy igen. A lázadást elég hamar elkezdtem a testvéremmel, de van mit behozni, mert én ilyen szigorú emberekkel még nem találkoztam. Minden dologban arra gondolnak, hogy a környezetük mit fog gondolni, mivel közszereplők mindketten.
2019. júl. 16. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!