Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leírom, hogy változott meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírom, hogy változott meg a viszonyom egy férfi barátommal. Mi róla a véleményetek?

Figyelt kérdés

Az a lényeg, van egy férfi, aki régen,vagyis hónapokkal ezelőtt iszonyúan tetszett. Megismertem, és akkortól fogva. Hónapokig tetszett, minden nap találkoztam vele, de barátok voltunk, semmi több. És az a fura, hogy az elmúlt hetekben ábrándulgattam ki belőle. Most már másabbul vagyok vele, már nincs ez a nagyon tetszik érzés bennem. Azt nem mondom, hogy már egyáltalán nem tetszik, mert de, persze még mindig tetszik, de már akkor sem ugyanaz az érzés. Már nem várok és vágyok arra, hogy mikor lesz már köztünk valami több, értitek?

És olyan fura, azért írom ki ezt a kérdést, mert a mai nappal bezárólag azt figyeltem meg, hogy mintha most kerülnénk a legközelebb. Közelebb, mint az elmúlt hónapokban valaha, pont azért, mert már nem érdekel. Nem úgy, mint régen. Ez lehetséges? Tehát ugye mivel már nem akarom meghódítani, már lazább vagyok a közelében, nem gondolom túl a dolgokat, nem keresem folyton magamban a hibát, már nem érzem zavarónak, ha csak hallgat, és nem beszél magától. Régen tök kínosnak éreztem a csendet, folyton azt néztem, nehogy cikis legyek, alig mertem elengedni magam vele. És mióta meg már nem nézem rózsaszín szemüvegben, meg már nem pályázok rá, ellazulok, és sokkal könnyebben beszélgetek is vele emiatt, a csendek is eltűnnek, mert könnyedén megtöröm. És szívesen is dumál velem, barátoknak barátok vagyunk, csak ő nem az a szószátyár típus, ennyi. És? Ha mégis csend van, már nem érzem kínosnak, és bármikor megtöröm. Lazán dumálok vele. Nem gondolkodok minden mondat előtt azon, hogy ez nem-e ciki, mint régen.

És mióta másabbul viselkedek, lett még jobb a kapcsolat köztünk, de komolyan. Az a durva, ma azt figyeltem meg, hogy most vagyok a legközelebb ahhoz, hogy mondjuk akarjon is tőlem valamit. De ez olyasvalami, aminek mondjuk 1 hónappal ezelőtt iszonyúan örültem, most meg nem érdekel, mert barátok vagyunk, és nem akarom, hogy átbillenjen a dolog bármi olyanba, hogy többet akarjon. De ugyanakkor ez szomorú, hogy a kiábrándulásom kellett ahhoz, hogy egy ilyen pontra eljussunk. Ez olyan fura.

2019. ápr. 18. 01:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Tipikus. Én pont az ellenkező oldalt tapasztaltam meg. Hogy mire elfogadom a másik közeledését és megnyílok neki, a bizalmamba fogadom, meghátrál. Ha én akarom elengedni, mintha erre ráérezne, elkezdem érdekelni és tesz a kapcsolatért. Ki érti ezt?... :)

Egyébként lehet abban valami, hogy mivel lemondtál róla, nem vagy görcsös miatta és így könnyebben alakulnak a dolgaitok. Más témával kapcsolatban tapasztaltam ezt a jelenséget. Minél inkább vágysz valamire, annál inkább távolodik tőled, de ha elengeded, akkor a legváratlanabb pillanatban az öledbe hullik. :)

2019. ápr. 18. 02:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Arra lennek kivancsi, ha esetleg radnyomulna, mi lenne? Friendzone vagy intim kapcsolat?
2019. ápr. 18. 05:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Megesik
2019. ápr. 18. 05:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez akkor van, amikor rájössz, hogy ő is csak egy átlagos ember, mint te. Nincs benne semmi extra, csak te gondoltad túl, mert bejött. Hány évesek vagytok?
2019. ápr. 18. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!