Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párotok mennyit chatel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok mennyit chatel, milyen felületeken (FB, Viber, vagy mas) és kikkel?

Figyelt kérdés
Mi zavar ebből? Mennyit chatel? Volt,hogy számotokra sértő volt hogy kivel, vagy mennyit ?

2019. júl. 24. 09:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
* parom azt a keves irast se olvassa el amit a verrokonai oda irtak. Akkor mirol beszelunk :D
2019. júl. 25. 09:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy zavarna, sőt, egyáltalán nem akarnék benne lenni egy ilyen csoportban. Ha hívnának se fogadnám el.
2019. júl. 25. 10:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező egyszer nem beszéltem veled ilyen stílusban, mint amit megengedtél velem szemben.

Nem értem akkor a Kérdést, hogy mit zavar, hogy van egy csetjük, amiben amúgy is alig válaszol a párod? Ha ő ilyen ember, akkor ő ilyen. Csomó ilyen alig csetelős ember van.

Legjobb barátnőméknél is a párja (megjegyzem a vőlegénye már) családjának van saját csetje, még sincs benne barátnőm és nem zavarja őt sem. Én sem tartom furának.

2019. júl. 25. 12:22
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen. Igy tok korrekt ahogy most felvazoltad. Megjegyzem: akit emlitettel az az eljegyzesuk elott is ugyanugy csaladtag volt mert nyilvan szereti! Tehat nem 1 szep gyurutol meg par friss viragcsokortol lett csaladtag.

Parom egyebkent megorul az ilyenektol h irogasson es latszik h illembol nem lepett ki. Nekem ahhoz kepest nagyon sokat ir ha van valami es dolgozik kozben ram irt ha betegen fekudtem otthon h mar lement e a lazam, de mikor az anyja 1x korhazban volt par napot hozza 1x bement es nem hivogatta gondolta inkabb pihenne.. na az anyja ezen is besertodott h pl en miert nem mentem.. ha bementem vna ott is maradok annyira nem birom a korhazakat de ettol fuggetlenul gondoltam ra h hat azert tenyleg gyogyuljon meg mert a fia szereti hisz az anyja.

Oke. Megtudtam a norol h terhesen (2 gyereke van) bagozott vegig!! Utana meg lanc dohanyos lett a kisgyerei mellett lakasban.. mikor en atmentem a teregetett ruha is buzlott. Mi a velemenyetek? Az h ahhoz semmi kozom se volt viszont en ne dohanyozzak ha esetleg gyerekem lesz.. nem?

2019. júl. 25. 13:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Fb,viber..úgyszint énis..haverokkal ,ismerösökkel. Bár én nem tartom ezt olyan chatnek,ismeretlenekkel egyikünk sem..

Illetve ha együtt vagyunk akkor nem netezünk

2019. júl. 26. 16:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Hogy erted h nem tartod "olyan chatnek"?? Sok emberrel szoktal irkalni?
2019. júl. 26. 18:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Honnan tudjam? Nem ellenorzom.

Velem sokat chatel amikor dolgozunk, este inkabb egyutt vagyunk vagy mindenki a sajat kutyujen filmezik, netezik.

Neha kap uzenetet, arra reagal v nem tartja surgosnek de fogalmam sincs, ahogy o sem ellenorizget engem.

Bizalom van esprivat szfera.

2019. aug. 9. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!