Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viber kerdes. Jelezte szerintetek, h hivtam?
Figyelt kérdés
Nem igen ertek a viber mukodesehez es erzekenysegehez. Van egy csaj akinek meg van a szama, de nem szeretnem, h tudja az enyemet. Mindig a Viber allapotat lestem, h tudjam mikor volt fent. Persze addig addig szoszmotoltem mig veletlenul ramentem a hivasra. Szerintme szet is kapcsolt mert az ujrahivas lehetoseget jelezte, de azonnal kikapcsoltam az egesz programot. Lehetseges, h a "nem fogadott hivast" neki kijelezte ettol fuggetlenul par masodperc alatt? Vagy igy h szetkapcsolt? Valakinek tapasztala? Koszonom... Kicsit panikolok2017. ápr. 22. 01:33
1/3 A kérdező kommentje:
Most jottem ra, h en veletlenul azzal a "Viber Out"-tal hívtam es mivel nincs elofizetesem ra, gondolom ezert kapcsolt szet rogton... Akkor szerintetek akkor is latja, h en probaltam hivni ha kvazi rossz modon "probalkoztam"?
2017. ápr. 22. 01:47
2/3 anonim válasza:
Passzpiros, ez informatikai probléma.
De azért azt megjegyezném, hogy egyfelől k. ra ciki így kukkolnod a csajt, másfelől viszont így legalább előfordulhat, hogy ennek a "balszerencsének" köszönhetően fogtok összejönni.
3/3 A kérdező kommentje:
Őszintén, mielott elolvastam a valaszodat, mar elotte toroltem a szamat mert ezt nem tartottam fair-nek :) Amugy kirpobaltuk haverommal, h ugyanigy Viber Out-tal felhivtam de nala is automatikus szetkapcsolt mivel nem vagyok elofizeto, de ki sem jelezte a hivast. O is felhivott ugyanigy es nekem sem jelzett hivast
2017. ápr. 22. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!